Proiectul educațional „Învățați să ajutați” la Colegiul Național „Aurel Vlaicu” – profesorii coordonatori Daniela Vlădescu, Mirela Avram și Mariana Bărăscu alături de elevii voluntari de la calificările AMG și BFKT au participat la două evenimente de promovare a Educației pentru Sănătate. Felicitări echipelor noastre!

„Te informăm pentru că tu ești important pentru noi.

Te vizităm pentru că ne pasă de tine.

Te valorizăm pentru că meriți toată atenția noastră.

Cum reușim?

Dăm curs parteneriatului nostru cu Colegiul Național „Aurel Vlaicu” și am venit la tine, la voi, noi, elevii clasei I E AMG si II A BFKT  pentru a descoperi împreuna cât de importantă este Educația pentru Sănătate. Ne pregătim pentru viață și îți suntem alături atât în orientarea ta profesională, cât și în păstrarea unei stări de bine prin cunoașterea unor principii de prevenție și promovare a unui stil de viață sănătos.

În cadrul celor două întâlniri am vorbit despre două segmente importante ale sănătății: alimentația și postura corporală.

„Prezentarea interdisciplinară cu tema „Tehnologia – Prieten sau dușman?” – am subliniat aspectele legate de riscurile la care sunt expuși adolescenții prin utilizarea excesivă si incorectă a tehnologiei punând accent pe măsurile de prevenție primară și igiena posturală.

Prezentarea interactivă a cuprins demonstrații practice ale exercițiilor de stretching, a măsurilor de prim ajutor pentru traumatismele ortopedice, testarea capacității de efort și concursul încheiat cu premii pentru liceeni participanți.” – a afirmat prof. Mariana Bărăscu.

Vă mulțumim pentru implicarea voastră alături de elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” și suntem mândri de voi pentru că ați răspuns corect și cu entuziasm într-un număr foarte mare la întrebările din finalul întâlnirilor.

Vă așteptăm cu mult drag în mijlocul nostru și suntem onorați de interesul acordat de voi prevenției și educației pentru sănătate!

Alaturi de voi,

Prof. Daniela Vlădescu

Prof. Mariana Bărăscu

Prof. Mirela Avram

Elevii de la calificarea AMG: Dan Gabriel, Iliescu Alexandra, Coșmeleață Silvia, Duțu Cristiana, Rogojină Florentina, Chiriță Florentina și de la calificarea BFKT: Andrei Mihaela Valentina, Carp Cornelia, Ciobănete Andrei, Cozma Roxana, Ioniță Drăghici Anton”

 

prof. Mirela Avram

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 101

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes