La Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân”, Proiectul regional educativ „Învățați să ajutați” a debutat cu tema „Ce ascund țigările electronice?”. Aceste dispozitive sunt utilizate fie ca alternativă pentru fumatul tradițional, fie ca metodă de renunțare la fumat. Țigările electronice au apărut destul de recent pe piață, iar cercetările întreprinse până acum au arătat că, deși sunt mai puțin dăunătoare decât țigaretele, nu sunt total lipsite de efecte nocive pentru organism.

Doamna prof. Marilena Olimpia Pușcaș le-a oferit liceenilor informații esențiale despre acest subiect, dar și despre oferta educațională a școlii noastre și despre profesia de asistent medical.

Promovarea profesiei de asistent medical de farmacie a fost realizată în colaborare cu reprezentanții lanțului de farmacii Help Net: specialist trainer – Mădălina Apostol și specialiști recrutare – Florentina Cojocaru și Alexandra Preda.

Mulțumim partenerilor noștri de la Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân”, care ne-au ajutat să organizăm această întâlnire online cu liceenii.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 155

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes