Echipa școlii noastre, formată din prof. Cristina Costache şi prof. Anca Mihai, împreună cu elevii voluntari ai claselor I D, I E, II B, II C – AMG, a fost prezentă în mijlocul elevilor Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu”. Printre elevii voluntari s-a aflat și o absolventă a liceului, Diana Cristina Bădărău, elevă la clasa I D – AMG.

Echipa noastră a susţinut prezentări teoretico-demonstrative interactive a unor măsuri şi tehnici de acordare a primului ajutor: resuscitarea cardio-respiratorie, poziția lateral de siguranță și manevra Heimlich.

 Demonstraţiile efectuate de elevii voluntari au alternat cu manevre efectuate de câţiva dintre liceenii prezenţi la activitate, care şi-au exersat cunoştinţele şi deprinderile proaspăt dobândite în acordarea primului ajutor.

Totodată, a fost prezentată şi oferta educaţională a Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, prilej pentru liceenii claselor a XII-a de a se familiariza cu activitatea unui asistent medical şi de a afla mai multe informaţii despre această profesie pe care pot alege să o urmeze.

Mulţumim cadrelor didactice şi elevilor Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu” pentru prezența la activitate!

***

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” a început Campania de Preînscriere și Înscriere în anul școlar 2024 – 2025.

Ești în clasa a XII-a sau a XIII-a și deja te gândești la examenul de Bacalaureat?

Ai un job și crezi că este momentul să îți schimbi cariera?

Dorința ta este să fii alături de cei aflați în suferință? Simți că vocația ta este să devii asistent medical în țară sau în străinătate? Iubești să faci bine celor din jurul tău? Este nevoie de tine! Primii 100 de candidați preînscriși / înscriși până la data de 15 DECEMBRIE 2023 vor beneficia de PREÎNSCRIERE / ÎNSCRIERE GRATUITĂ + 500 LEI reducere la taxa anuală de școlarizare (la plata în 4 sau 6 rate se aplică reducerea la ultima rată).

Vino alături de noi!

Detalii: www.scoalacdavila.ro/admitere-2024-2025/

 

prof. Cristina Costache

prof. Raluca Brad

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 375

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes