La Liceul cu program sportiv „Mircea Eliade” s-a desfășurat o activitate de promovare a ofertei educaționale a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

Din cadrul școlii noastre au participat doamnele director adjunct, prof. dr. Andreea Csolti și responsabil de învățământul teoretic, prof. Mioara Marcu. Cele două cadre didactice au fost însoțite de elevele școlii – Teodora Ancuța Matu, Raluca – Elena Herescu și Larisa – Elena Tudorache.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul săptămânii „Școala Altfel”.

Tema întâlnirii a fost conștientizarea consumului de alcool asupra organismului, o temă de real interes pentru liceeni. Au fost prezentate informații legate de efectele consumului de alcool asupra organismului, despre fazele acută și cronică ale intoxicației cu alcool și despre efectele de scurtă și lungă durată ale consumului de alcool.

A fost evidențiată importanța educației pentru sănătate, iar liceenii au fost îndemnați să devină la rândul lor educatori pentru sănătate.

Au fost prezentate informații despre profesia de asistent medical, dar și oportunitățile de formare profesională în cadrul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”; de asemenea, s-a pus accentul pe nevoia de asistenți medicali, atât în țară, cât și la nivel mondial.

 

prof. dr. Andreea Csolti – director adjunct

prof. Mioara Marcu – responsabil de învățământul teoretic

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 183

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes