La Liceul cu program sportiv „Mircea Eliade” s-a desfășurat o activitate de promovare a ofertei educaționale a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

Din cadrul școlii noastre au participat doamnele director adjunct, prof. dr. Andreea Csolti și responsabil de învățământul teoretic, prof. Mioara Marcu. Cele două cadre didactice au fost însoțite de elevele școlii – Teodora Ancuța Matu, Raluca – Elena Herescu și Larisa – Elena Tudorache.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul săptămânii „Școala Altfel”.

Tema întâlnirii a fost conștientizarea consumului de alcool asupra organismului, o temă de real interes pentru liceeni. Au fost prezentate informații legate de efectele consumului de alcool asupra organismului, despre fazele acută și cronică ale intoxicației cu alcool și despre efectele de scurtă și lungă durată ale consumului de alcool.

A fost evidențiată importanța educației pentru sănătate, iar liceenii au fost îndemnați să devină la rândul lor educatori pentru sănătate.

Au fost prezentate informații despre profesia de asistent medical, dar și oportunitățile de formare profesională în cadrul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”; de asemenea, s-a pus accentul pe nevoia de asistenți medicali, atât în țară, cât și la nivel mondial.

***

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” a început Campania de Preînscriere și Înscriere în anul școlar 2024 – 2025.

Ești în clasa a XII-a sau a XIII-a și deja te gândești la examenul de Bacalaureat?

Ai un job și crezi că este momentul să îți schimbi cariera?

Dorința ta este să fii alături de cei aflați în suferință? Simți că vocația ta este să devii asistent medical în țară sau în străinătate? Iubești să faci bine celor din jurul tău? Este nevoie de tine! Primii 100 de candidați preînscriși / înscriși până la data de 15 DECEMBRIE 2023 vor beneficia de PREÎNSCRIERE / ÎNSCRIERE GRATUITĂ + 500 LEI reducere la taxa anuală de școlarizare (la plata în 4 sau 6 rate se aplică reducerea la ultima rată).

Vino alături de noi!

Detalii: www.scoalacdavila.ro/admitere-2024-2025/

 

prof. dr. Andreea Csolti – director adjunct

prof. Mioara Marcu – responsabil învățământ teoretic

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 350

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes