Zentiva only picTrei eleve ale şcolii noastre din anii II şi III AMF au fost deja selectate în programul „Zentiva Express”, aflat anul acesta la a III-a ediţie.  Programul de pregătire a tinerilor pentru angajare în cadrul Companiei de medicamente Zentiva este organizat în parteneriat cu Fundaţia Şcoala de Valori.. În urma participării la ediţiile anterioare ale acestui proiect 3 trei eleve ale şcolii noastre au primit burse Zentiva şi fost angajate în Fabrica de medicamente. Anul acesta au aplicat 21 de elevi din şcoala noastră şi procesul de selecţie continuă.

Zentiva Express se adresează elevilor de liceu şi şcoli postliceale sanitare din Bucureşti, din cadrul cărora vor fi selecţionaţi în urma înscrierii un număr de 50 de elevi ce vor participa la Şcoala de Vară Zentiva, în perioada 14-18 iulie 2014. Programul continuă cu organizarea în luna septembrie a unui stagiu de practică de 2 săptămâni, pentru numai 30 dintre elevii participanţi la Şcoala de Vară. În final, 8 elevi din anul II vor primi o bursă de studiu pe durata anului școlar 2014-2015 și se vor angaja în 2015 la Zentiva, iar 4 elevi de anul III vor deveni angajati Zentiva în Noiembrie 2014.

„Prin implementarea acestui proiect se doreşte specializarea a 12 elevi care, la absolvirea şcolii să poată fi angajaţi în Compania Zentiva, în cadrul Diviziei de Operatiuni Industriale”, a precizat Doriana Guşiţă, mangerul proiectului.

Să le urăm succes elevilor noştri!

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 101

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes