Formarea profesională continuă este o condiție pentru absolvenții de școli postliceale sanitare, preocupați de calitatea actului profesional.

MEDLIFE, partener asociat școlii noastre în demersul privind pregătirea profesională, vine în întâmpinarea absolvenților noștri, cu Programul „Practica de bine”.

„Programul „Practica de Bine” se va desfășura pe o durată de trei luni și va include cursuri teoretice și practice, susținute de către personalul avizat MedLife. Proiectul este dedicat tuturor absolvenților școlilor postliceale care doresc să își inceapă activitatea în clinicile și spitalele MedLife. Te așteptăm în echipa noastră! Pentru mai multe informații, accesează:

http://www.medlife.ro/cariere/practicadebine.”

 

Prezenți de 21 de ani în topul clinicilor medicale, sănătatea a devenit pentru echipa MedLife o preocupare constantă, identificând permanent soluții la nevoile pacienților, continuând să cunoască, să inoveze și să investească în echipamente și aparatură performante.

Calitatea serviciilor medicale, profesionalismul întregii echipe și angajamentul asumat față de clienți, justifică numărul de 4.500.000 de pacienți unici care au accesat specializările companiei. De asemenea, alți 500.000 de clienți au beneficiat de mijloace de prevenție și profilaxie în cadrul celor 163 clinici și centre medicale partenere, a celor 143 puncte de recoltare, 26 de laboratoare, 17 hyperclinici, 15 centre de excelență, 10 unități spitalicești dotate cu 25 de săli de operație, 9 farmacii, 8 centre de stomatologie, 3 maternități, precum și o bancă de celule stem (în Timișoara).

 

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Comisie Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 208

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes