Medicover România este unul dintre partenerii școlii noastre, care ni s-a alăturat atât în procesul de formare clinică, cât și în procesul de recrutare a absolvenților noștri.

Acest parteneriat a fost concretizat într-o primă sesiune de interviuri premergătoare angajării viitorilor noștri absolvenți. Ca de fiecare dată, procesul de selecție a fost inițiat de către angajator, cu deosebirea că de această dată s-a desfășurat în cadrul familiar al școlii, context care a stârnit interesul mai multor elevi, iar emoțiile asociate interviului au fost mult mai bine gestionate de către elevii participanți.

Noutatea acestui demers de recrutare, prin aducerea angajatorului mai aproape de elevul interesat de un loc de muncă într-un mediu sanitar privat, generează beneficii de ambele părți: accesul la un număr mai mare de elevi, diminuarea resurselor umane și materiale implicate în procesul de recrutare și, nu în ultimul timp, valorificarea resursei timp.

Elevii recrutați deja vor participa la un program de internship, de perfecționare și abilitare profesională, denumit Școala Asistenților, desfășurat în cadrul companiei Medicover România.

După obținerea Certificatului de atestare a competențelor profesionale, elevii deveniți deja absolvenți pot accesa posturi de asistenți medicali în clinicile Medicover.

Felicitări tuturor participanților la această inedită sesiune de interviuri!

Mult succes, în acest debut de abilitare profesională, elevilor deja selectați!

 

Responsabil Comisie,

Prof. Adriana Păunescu

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 96

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes