Asistenții medicali generaliști din România pot profesa în străinătate, unde câștigă de câteva ori mai mult decât în România. Unii pot chiar să învețe limba germană absolut gratuit și să primească salariu în acest timp. Este o profesie care îți poate aduce satisfacții personale și financiare importante.

Joburile în străinătate sunt foarte atractive pentru români pentru că primesc salarii de câteva ori mai mari decât în România.

O platformă de recrutare îi atrage pe români cu bani și beneficii. Cei care vor fi selectați vor lucra pentru salarii de până la 4.000 de euro pe lună.

O companie care se ocupă de recrutarea asistenților medicali promite salarii atractive.

„Doriți să învățați limba germană pentru a începe apoi o carieră și a obține recunoașterea profesională rapidă în Germania? Atunci vă prezentăm cea mai BUNĂ ofertă pentru toți asistenții medicali generaliști români”, se arată în anunțul postat pe platforma de recrutare.

Cei selecționați beneficiază de:

-Sosire gratuită cu avionul în Germania

-Transfer gratuit de la aeroport la centrul lingvistic din Leese

-Câștiguri de până la 920 Euro pe lună (400 Euro bonus de motivare pentru cursurile de limba germană, 520 Euro printr-un mini-job ca infirmier);

-Cazare gratuită timp de 4 luni

-Salariu până la recunoaștere variază între 2.300 -3.000 EURO pe lună brut, după recunoaștere variază între 3.200 – 4.000 EURO pe lună brut.

În plus, se mai adaugă beneficii ca:

-Gestionarea gratuită a recunoașterii profesionale

-Plasament gratuit la unul dintre partenerii companiei respective certificați din domeniul asistenței medicale pentru persoanele în vârstă sau bolnave în Germania

-Curs intensiv de germană gratuit timp de 4 luni (A1-B2)

-Examen gratuit ECL Nivel B2 

-Sprijin permanent gratuit 

sursa: newsweek.ro/sanatate

Ce salarii iau asistenții medicali în România

Conform unei platforme de angajare, salariile asistenților români sunt mai mici față de cele din Germania. Însă, pe fondul unor probleme tot mai grave legate de  criza de personal din sistemul sanitar românesc și de salarizarea cadrelor medicale, premierul Marcel Ciolacu a anunțat la sfârșitul lunii iunie că va fi onorată promisiunea făcută sistemului sanitar, prin creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din Sănătate şi Asistenţă Socială, la salariul de bază maxim prevăzut în lege. (conform www.scoalacdavila.ro/guvernul-a-anuntat-majorarea-salariilor-din-sanatate-si-reluarea-angajarilor-in-sistemul-public/)

Dacă și tu îți dorești să devii asistent medical, te așteptăm la înscriere!

CAMPANIA DE ADMITERE CONTINUĂ! Din fața calculatorului, tabletei sau a telefonului, înscrie-te ONLINE! Depui documentele solicitate și urmezi toți pașii necesari pentru înscriere. În același timp, continuăm și ADMITEREA FIZIC, direct la secretariatul scolii din str. Agricultori nr. 35, 37-39 (clădirea CODECS), parter, sector 2, București.
Pentru orice nelămurire, ne poți contacta pe toate canalele de comunicare ale școlii și la numărul de telefon: 021.610.70.68.
Te așteptăm!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 769

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes