– Vrei o profesie care îți va da multă satisfacție și sentimentul împlinirii pentru că îți ajuți semenii să depășească cu bine momente dificile din viața lor?

– Vrei o profesie foarte dinamică în care nu se stă la birou și nicio zi nu seamănă cu cealaltă iar rutina nu te va copleși niciodată?

– Vrei o profesie în care zâmbetul este la el acasă, ca semn al empatiei întregii echipe cu care vei lucra?

– Vrei o profesie provocatoare în care te vei perfecționa permanent pentru că vei lucra cu aparatură medicală înalt tehnologizată și din ce în ce mai performantă?

– Vrei o profesie sigură, care se va cauta mereu și oriunde în lume și care îți va asigura un statut social foarte respectat? 

Dacă răspunsul este DA la toate întrebările de mai sus, nu înseamnă că ești foarte pretențios, înseamnă că ești candidatul perfect pentru a deveni asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală! 

 Cursurile durează 3 ani, iar noi te vom pregăti pentru această profesie la standardele cele mai înalte, Școala Postliceala Sanitară „Carol Davila” fiind lider în domeniul Educației pentru Sănătate, cu peste 32 de ani de experiență!

 Jumătate din totalul orelor alocate pregătirii tale le vei petrece practicând în secțiile de recuperare medicală ultramoderne, în clinicile private și spitalele partenere ale școlii noastre, pentru învățământ clinic.

 În anul I, încă din prima zi, vei primi uniforma școlii noastre și ne vom apucă de treabă! 

Cursuri teoretice predate cu ajutorul mijloacelor moderne multimedia sunt interactive și pun accentul pe experiențe de învățare în echipă. Modulele sunt structurate astfel încât să dobândești treptat și temeinic competențele necesare, acoperind în 3 ani de studiu toate cele trei mari domenii specifice recuperării medicale: fizioterapie, kinetoterapie și balneologie.

Vei petrece multe ore și în sala de demonstrații a școlii, unde vei exersa pe manechine sau împreună cu colegii tăi, tehnicile și metodele de evaluare și recuperare medicală învățate la cursuri. Tot acolo vei participa la workshopuri unde vei afla de la specialiști în domeniu despre cele mai actuale și de interes mijloace terapeutice utilizate în recuperarea medicală!

 În stagiile de practică, mentorul tău te va introduce treptat în marea familie a asistenților medicali BFKT. La început, vei observa cum se lucrează în mod real cu pacienții secțiilor de recuperării medicale, vei înțelege rolul tău în cadrul echipei medicale multidisciplinare și primul lucru pe care îl vei exersa și învăța este unul extrem de important: comunicarea cu pacientul! 

 Apoi, vei învăța să folosești aparatura și să aplici tu singur tratamentele de recuperare medicală despre care ai învățat, urmând ca în anul III să lucrezi direct cu pacienții, sub îndrumarea și supravegherea permanentă a mentorului tău de practică.

Sunt foarte multe de spus despre viața de elev, despre activitățile extrașcolare, oportunitățile și facilitățile oferite elevilor de către școala noastră. Toate aceste informații sigur te vor interesa și le poți afla ușor, accesând site-ul nostru: www.scoalacdavila.ro

Te așteptăm în echipa noastră! Campania de Admitere pentru anul școlar 2022 – 2023 continuă!

 

Mariana Bărăscu

prof. Kinetoterapie

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 236

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes