IMG 125191594066788Şcoala Postliceală Sanitară „CAROL DAVILA” a participat, în perioada 6-8 iunie 2014, la Proiectul Național „Privind spre viitor”, proiect care pune în valoare sănătatea prin sport şi concretizat prin competiția națională de fotbal a copiilor de şcoală primară.
Echipa de voluntari a şcolii noastre, formată din profesor de nursing-asistent medical Violeta Zlota şi elevi din anul IC AMG și IID AMG, a participat activ acordând îngrijiri medicale copiilor accidentați în timpul meciurilor dar și prin implicarea în atmosfera de sportivitate asigurând suport psihic micilor participanți.
A fost o experiență deosebită, elevii au conştientizat importanța îngrjirilor în urgențe, au fost stimulați să se implice, au înțeles ce înseamnă integrarea în echipă, au experimentat în plan real conduite terapeutice însuşite teoretic la şcoală.
Satisfacția a culminat prin aprecierea organizatorilor, prin primirea diplomelor de voluntariat, prin prezența doamnei director Daniela Stoian, care a dorit să fie alături de reprezentanții şcolii într-o misiune plină de responsabilitate.
Trei zile uniformele alb-albastre ” Carol Davila” au fost o parte din viața sportivă a comunității locale, profesionalismul viitorilor asistenți medicali a atras atenția prin calitate, numele şcolii noastre s-a rostit cu respect şi admirație.
Putem fi mândri de ceea ce facem, şi promitem implicare în tot ceea ca înseamnă SĂNĂTATE și EDUCAȚIE şi pe viitor!
CAROL DAVILA este, astăzi, un nume care ne onorează, dar care ne obligă să fim cei mai buni.

VĂ AŞTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

 {gallery}2014/privindspreviitor{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 250

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes