Luni, 04 mai 2015, va debuta primul schimb internațional de experiență pentru elevii de la calificarea asistent medical de farmacie ( AMF ) ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

Cele două eleve care vor pleca la Plovdiv ( Bulgaria ) sunt:
  • Claudia Stanciu – anul I A – AMF
  • Andreea Șerban – anul I B – AMF
Acestea vor desfăşura timp de două săptămâni stagii de instruire teoretică și practică la Medical College Plovdiv. De asemenea, vor interacționa cu studenții bulgari și vor sesiza aspectele legate de aptitudinile şi abilităţile necesare unui asistent medical de farmacie.
Înainte de plecare, ne-au vorbit despre așteptările pe care le au de la această experiență.
Claudia Stanciu: „Din punctul meu de vedere această bursă este o șansă pentru dezvoltarea mea personală și profesională. Vreau să fac o comparație între sistemul de învățământ de la școala noastră și cel de la „Medical College of Plovdiv”. Mi-am dorit mult să am oportunitatea de a participa la un schimb de experiență. Sper să fie o experiență frumoasă, să învăț cât mai multe lucruri care să mă ajute în dezvoltarea orizontului meu profesional.”
Andreea Șerban: „Pentru început, aș dori să spun că am fost foarte încântată să aflu că și calificarea AMF va fi implicată în sfârșit într-un astfel de proiect. Prin urmare, nu am stat pe gânduri și am  aplicat imediat după publicarea anunțului. M-au motivat și articolele publicate pe site-ul școlii în care colegii mei de la AMG relatau cât de frumoase și interesante sunt aceste schimburi de experiență. Sunt convinsă că lucrurile vor sta la fel și pentru noi, deoarece am intrat deja în legătura cu cei ce urmează a ne fi coordonatori în perioada stagiului și par foarte încântați și nerăbdători să ne primească. În egală măsură, și noi suntem nerăbdătoare să ajungem acolo. Îmi doresc să legăm o prietenie frumoasă cu studenții din Bulgaria, iar această primă experiență pentru calificarea AMF să fie urmată și de alte colaborări pe viitor.”
prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 130

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes