În data de 21.04.2016, elevele anului IG AMG (Georgiana Ion, Irina Mociorniță și Gema Vlad) au continuat promovarea primului ajutor în caz de fracturi, arsuri, înțepături și mușcături, la Școala Generală Nr. 28, Sector 2, București. Școala, cu suportul domnului director Emil Zăbavă și participarea cadrelor didactice de specialitate, a găzduit această activitate pe data de 21 aprilie 2016, în contextul zilei dedicate Educației pentru sănătate în cadrul săptămânii ALTFEL.

Informațiile transmise au venit în întâmpinarea dorinței elevilor-beneficiari de a-și forma deprinderi de acordare a primului ajutor. Elevii de clasele 5-8, precum și cei mici, de la clasa I A au participat cu entuziasm, oferindu-se voluntari pentru demonstrații, precum și pentru a răspunde la final din cunoștințele practice înțelese despre fracturi, înțepături sau arsuri. Activitățile începute aici au continuat apoi la clasă, fiind inițiate și în timpul liber ‘de către elevi în cadrul jocurilor. 

Prin aceste activități am demonstrat faptul că pentru școala nostră primează dorința de a face educație pentru sănătate. Mulțumim doamnelor Liliana Moise și Luiza Albu pentru materialele puse la dispoziție.

{gallery}stories/2016/Scoala28{/gallery}

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 136

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes