Campania de Admitere pentru anul școlar 2020 – 2021 a demarat!

În această perioadă, ca urmare a măsurilor impuse de starea de urgență, Ṣcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează ADMITEREA ONLINE pentru elevii care sunt ȋn clasa a XII-a sau a XIII-a și absolvenṭii de liceu.

Suntem responsabili și adaptabili! De asemenea, răspundem astfel numeroaselor solicitări din partea celor care doresc să devină elevii școlii noastre.

Din fața calculatorului, tabletei sau telefonului, primii candidați au intrat în direct cu membrii comisiei de evaluare.

Candidații au fost prezenți online, conform programării pentru susținerea interviului vocațional. Am dovedit încă o dată că rămânem împreună, alături de voi, chiar dacă stăm departe!

 Viitorii elevi s-au prezentat, în fața echipei școlii noastre, cu emoție, dar plini de entuziasm și dornici să urmeze cariera de asistent medical. Ultimele evenimente i-au determinat să se orienteze cu mai multă hotărâre pe drumul acestei profesii nobile și căutate.

Prima zi de interviuri a fost un real succes!

Îi felicităm pe primii noștri elevi înscriși în anul școlar 2020 – 2021! Ei vor fi asistenții de mâine, de care avem atâta nevoie pentru Sănătatea Europei!

Felicitări și colegilor noștri care au organizat și au asigurat, în premieră, buna desfășurare a întregului proces de Admitere online!

Avem în continuare numeroși elevi care vor participa la interviurile online. Primele clase s-au conturat deja, iar locurile continuă să se ocupe!

Vino și tu să îți ocupi locul! Accesează următorul link și urmează pașii conform Procedurii de admitere online:

https://scoalacdavila.ro/admitere2020/inscriere-online

Te așteptăm!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 165

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes