Trei echipe de elevi ai scolii noastre, coordonate de profesorii de nursing Mirela Avram, Daniela Nicolae si Rodica Mușat au participat vineri, 17 octombrie a.c. la activitățile de acordare a primului ajutor in cadrul competițiilor sportive desfășurate la Scoala Gimnazială nr. 108, Scoala Gimnazială nr.111 si Scoala Gimnazială nr.165. „Prezenta noastra acolo a fost foarte utila, atat pentru participantii competiilor sportive cat si pentru elevii nostri care au avut ocazia sa acorde prim ajutor participantilor cu rani superficiale”, a spus prof. Violea Zlota, coordonatorul proiectului.  {gallery}2014/ajutoroctombrie{/gallery}

 

 O mână de ajutor 

 

Mihăilă Emanuela, elevă a clasei II D AMG ne împărtăşeşte impresiile în urma participării alături de colegii săi Niță Alexandra, Copcea Alexandru şi prof. Avram Mirela Marioara la activitatea de acordare a primului ajutor la campionatul de fotbal organizat de Şcoala Gimnazială nr.111 „GEORGE BACOVIA”:

„Vineri, 17 octombrie, un grup de elevi de la Şcoala „Carol Davila” am fost alături de copiii care au jucat fotbal în mai multe meciuri consecutive.


 Bineînțeles, micii jucători au solicitat ajutorul echipei noastre de prim ajutor venite la fața locului. Noi am fost foarte bucuroși să le alinam durerea celor care s-au accidentat. Așa că am trecut la treabă!!!!!!

Am fost chiar încântați să vedem că efortul depus de noi la fața locului a fost unul care a exprimat interes și pentru cei mici , observandu-ne în detaliu în toiul muncii . Servicile pe care le-am facut cu cea mai mare plăcere au adus multă curiozitate pe fețele lor și  ne-au urmărit pas cu pas. Așadar, putem spune că am făcut un mic schimb de roluri. Dacă pe teren pentru noi ei erau eroii, în afara terenului noi eram eroii pentru ei.

Toți cei prezenți au fost mulțumiți de munca pe care am săvârşit-o și în semn de recunoștință au afișat un zâmbet special pentru noi mici asistenţi în devenire.”

 

   {gallery}2014/ajutoroctombrie/1{/gallery}

 

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 263

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes