Toți elevii școlii din anul II, calificarea asistent medical generalist, sunt invitați să participe la o nouă selecție pentru participare în proiectul Erasmus+Professional training for a career in the European Healthcare System, pentru fluxul din Grecia, miercuri – 8 februarie 2017.

Înscrierile se vor face până marți, 7 februarie 2017.

Persoană de contact: d-na prof. Larisa Costin, manager de proiect – larisa.banica@scoalacdavila.ro, tel: +40736.358.899

Etapele Selecţiei:

1.Înscriere: 06-07.02.2017 – depunere Cerere înscriere

Probele de evaluare vor avea loc miercuri – 08.02.2017, începând cu ora 11.00

2. Interviul psihologic –  eliminatoriu

Depunerea și evaluarea Portofoliului personal – 20% din nota finală

3. Evaluarea competențelor profesionale proba practică (nursing)

 4. Evaluarea competențelor profesionale proba scrisă (nursing)

 5. Evaluarea competenţelor lingvistice proba orală (limba engleză)

6. Evaluarea competenţelor lingvistice proba scrisă (limba engleză nivel B1)

7Rezultatele selecţiei și contestații

8. Rezultatele finale

Notă: Nota minimă de admitere (media dintre proba practică/orală și cea scrisă) pentru fiecare probă de concurs este 6 (șase) și reprezintă câte 40% din nota finală.

Proiectul Erasmus+2015-1-RO01-KA102-014460 „Professional training for a career in the European Healthcare System” se derulează în cadrul Programului Erasmus+, acțiunea cheie KA1, finanţat din fondurile Uniunii Europene prin ANPCDEFP. Proiectul, care se derulează pe o perioadă de doi ani şcolari: 2015-2016, 2016-2017, oferă șansa pentru 64 de elevi, din anii II şi III de studiu, calificarea asistent medical generalist, de a-și îmbunătăți nivelul de competențe și abilitățile tehnice în acord cu standardele europene, nivelul de comunicare profesională într-o limbă străină, de dezvoltare a interconexiunilor dintre dimensiunea formală și cea non-formală a învățării.

În primul an de derulare a proiectului, în anul şcolar 2015 – 2016, au participat 32 de elevi. Elevii din anul II au efectuat un stagiu clinic complet pentru Modulul M32 Ortopedie, traumatologie şi nursing specific, iar elevii din anul III un stagiu clinic complet pentru Modulele: M52 Gerontologie, Geriatrie şi nursing specific sau M48 Neurologie şi nursing în neurologie,  timp de 3 săptămâni.             Participanţii au fost:                                                                                                                                 

– 16 elevi din anul II AMG (8 participanţi la stagiul desfăşurat în Spitalul Clinic de Recuperare Medicală DIAPLASIS REHABILITATION CENTER din Kalamata, Grecia; 8 elevi participanţi la stagiul desfăşurat în Rezidenţa de seniori „Eduard Schwerzel” Florsheim, Germania);                                                                                                                                     

– 16 elevi din anul III AMG (8 participanţi la stagiul desfăşurat în Spitalul Clinic de Recuperare Medicală DIAPLASIS REHABILITATION CENTER din Kalamata, Grecia; 8 elevi participanţi la stagiul desfăşurat în Rezidenţa de seniori Hattersheim, Germania).           

În afara  stagiului de practică, elevii au beneficiat de vizite la obiectivele turistice și activități culturale.

Detalii complete despre tematica pentru concurs pot fi consultate la:  link https://scoalacdavila.ro/enm-schimb-european/professional-taining-for-a-career-in-the-european-healthcare-sistem/anunt-selectie-erasmus-2016-2017.

prof. Larisa Costin

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 626

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes