Școala noastră a participat la Concursul Interjudeţean de Nursing „ASISTENȚII MEDICALI DE AZI, EROII DE MÂINE”, organizat de Şcoala Postliceală Sanitară Slatina, județul Olt.

Printre elevii premianți se numără și elevele școlii noastre de la clasa 2 D – AMG:

– BÎTCĂ (ȘERBAN) STELUȚA ANCA – Premiul I

– BOBOC (COTRUȚĂ) RAMONA RISTANA – Premiul II

– MANOLE (NIȚĂ) CAMELIA DANIELA – Premiul II

Le felicităm și le dorim mult succes la concursurile viitoare! De asemenea, felicitări pentru toți elevii participanți! Cu toții au obținut calificative bune și foarte bune!

Prof. Iulia Țigănuș, coordonator al elevelor premiante, ne-a declarat:

„Se spune că munca unui dascăl se reflectă în rezultatele elevilor săi. Mă bucur din suflet pentru că efortul de echipă profesor – elev se reflectă și în rezultatele remarcabile obținute de elevele noastre la Concursul „Asistenții medicali de azi, eroii de mâine” – ediția a II-a, organizat de Școala Postliceală Sanitară Slatina.

Cred că una dintre sarcinile esențiale ale unui cadru didactic este să își ajute elevii să își conștientizeze propria capacitate.

Le felicit pe fete și le transmit și pe această cale faptul că rezultatele lor remarcabile sunt consecința unor elemente cheie: conștiinciozitate, învățare sistematică și temeinică, prezență 100% la cursuri, dar și o conștiință trează, atât de necesară profesiei de asistent medical.

Sunt mândră de elevele mele, care au atins cu consecvență standarde superioare de pregătire profesională și datorită lor privesc cu încredere spre un viitor mai sănătos.

Anca, Ramona și Camelia îndeplinesc criteriile unui viitor cadru medical remarcabil și sunt, fără îndoială, viitoare asistente medicale pe mâna cărora mi-aș dori să ajung la nevoie.”

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 468

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes