PRECIZĂRI PRIVIND ACCESUL CANDIDAŢILOR ȊN SĂLILE DE EXAMEN

ȘI DESFĂȘURAREA PROBEI SCRISE

  • Simularea examenului de certificare a calificării profesionale, proba scrisă, se va desfăşura vineri, 17 iunie 2022, în sediul Viitorului.
  • Listele cu repartiţia candidaţilor în sălile de examen este afișată la avizierul din sediul Viitorului.
  • Accesul candidaţilor în săli este permis pe baza cărţii de identitate, între orele 8.00 – 8.30, pentru clasele din programul de dimineață, respectiv 15.00 – 15.30, pentru cele de după-amiază. Persoanele căsătorite, care și-au schimbat numele prin căsătorie, trebuie să aibă asupra lor certificatul de naștere și certificatul de căsătorie, în copie.
  • Proba scrisă se va desfăşura începând cu ora 9.00, pentru clasele din programul de dimineață, respectiv 16.00, pentru cele de după-amiază.
  • Se interzice intrarea în săli cu manuale şcolare, materiale scrise sau alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare cu exteriorul (telefoane mobile, tablete, laptopuri). Toate acestea se vor depozita în pungi, în afara sălilor. Profesorii supraveghetori se vor asigura de respectarea acestei prevederi înainte de aducerea subiectelor în săli. Nerespectarea acestor dispoziţii duce la eliminarea din sală a candidatului de către preşedintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele respective au fost folosite sau nu şi, după caz, la sancţionarea profesorilor supraveghetori.
  • Candidaţii vor fi aşezaţi în bancă, în ordine alfabetică, conform listelor afişate.
  • Ȋnainte de începerea probei, profesorii supraveghetori vor instrui candidaţii privind modul de desfăşurare a acesteia şi modul de completare a datelor generale şi personale pe foaia tipizată.
  • Rezolvarea subiectelor se va face exclusiv pe foaia tipizată, cu pix cu cerneală albastră.

                                                       

                                                         Succes tuturor!

      Director,                                                                                                 Secretar șef,

      Prof. Aurelia Şova                                                                                 Adriana Oancea

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 44

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes