Marți, 22 noiembrie 2016, reprezentanții lanțului de farmacii Sensiblu au fost prezenți în mijlocul elevilor din anul I – calificarea Asistent medical de farmacie în vederea organizării stagiului practic. Acest eveniment face parte din programul de activități pe care Catedra de Farmacie l-a pregătit pentru elevi, în acest an școlar. 

Doamna Georgiana Ciupitu, analist resurse umane A&D Pharma, a prezentat compania și farmaciile Sensiblu în cadrul cărora elevii școlii noastre desfășoară stagiul practic. Ne aflăm în al doilea an de colaborare, iar o mare parte dintre elevii și absolvenții școlii fac deja parte din echipa Sensiblu.

Începând de luni, 28 noiembrie, sunt așteptați în farmacii elevii din anul I.

 În cadrul prezentării, doamna Anisia Stănescu, analist resurse umane în cadrul aceleiași companii, a oferit elevilor informații despre pozițiile din farmaciile Sensiblu pentru care pot aplica. Este vorba despre consultanți cosmetice și operatori calculator, poziții care le oferă posibilitatea să lucreze și să învețe în același timp, iar după terminarea studiilor să promoveze ca asistenți de farmacie. 

 Aflați la început de drum,  elevii noștri au pus nenumărate întrebări și au primit răspunsuri care  i-au făcut nerăbdători să înceapă pregătirea practică. 

Parteneriatul încheiat de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” cu Farmaciile Sensiblu pentru stagiul practic, în anul școlar 2016-2017, reprezintă pentru toți elevii oportunitatea de a aplica practic cunoștințele teoretice dobândite la cursuri. În plus, fată de cunoștințele avansate în domeniu, care sunt obligatorii, căutăm să dezvoltăm la elevii noștri ambiția, dedicarea, seriozitatea, abilitătile de relaționare și capacitatea de a munci în echipă, elemente esențiale pentru ASISTENTUL MEDICAL DE FARMACIE, adevărat educator pentru sănătate.   

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” se ocupă în mod deosebit de pregătirea practică a elevilor calificării asistent medical de farmacie care, încă din anul I au ocazia să învețe de la profesioniștii din farmacii tainele practice ale acestei profesii. 

 SENSIBLU reprezintă cea mai mare rețea de farmacii din România și numără peste 400 de farmacii. Înființată în anul 1997, Sensiblu a fost peste 15 ani lider pe piață retail-ului farmaceutic. În present, Sensiblu oferă soluții pentru sănătate și stare de bine pentru două milioane de clienți fideli.

prof. Anca Grecu

șef Catedra Farmacie  

{gallery}stories/2016/2811sensiblu{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 460

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes