Săptămâna ALTFEL ne-a provocat să deschidem din nou porțile spre Educație pentru Sănătate pentru toți cei care și-au dorit experiențe inedite oferite de cele trei calificări oferite de Școala Postliceală Sanitară Carol Davila. Evenimentul s-a desfășurat pe 19 aprilie a.c. De data aceasta vizitatorii – liceeni de la o serie de licee din București și din tară, precum și cei care au aflat de eveniment prin pagina noastră de Facebook – au fost întâmpinați cu căldură și deschidere.

Oaspeții au participat la activități de tipul Povestea celor patru terapii – povestite de elevii și profesorii de la Calificarea de balneofiziokineto terapie și recuperare, Laboratorul de frumusețe organizat de reprezentanți ai calificării de asistent medical de farmacie, precum și Biblioteca vie propusă de reprezentanți ai calificării de asistent medical generalist. Elevii și profesorii participanți au pus întrebări, au discutat și dezbătut pe subiecte de educație precum:  ”Cât de fragilă este bariera între psihic și fizic” și ”Contracepție sau avort: Planifică neprevăzutul”. În cadrul laboratorului de frumusețe au parcurs etapele realizării unei creme, aflând care sunt instrumentele specifice.

Povestea celor patru terapii i-a condus spre înțelegerea abordării afecțiunilor specifice posturii corpului uman. După ce au pus întrebări și au primit răspunsurile potrivite, participanții s-au arătat deosebit de interesați să păstreze legătura cu profesorii noștri de specialitate.

{gallery}stories/2016/PortiDeschiseALTFEL_1{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 123

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes