OPORTUNITATE! Mai sunt încă 10 zile de înscriere în Erasmus+

Elevii şcolii din anul II şi III de studiu la calificarea Asistent Medical Generalist sunt invitați să se înscrie pentru a participa în programul Erasmus+ „Professional training for a career in the European Healthcare System, care se derulează în cadrul Programului Erasmus+, acțiunea cheie KA1, finanţat din fondurile Uniunii Europene prin ANPCDEFP, în perioada 2015-2017, cu doi parteneri din țări membre ale Uniunii Europene. Participanții pot opta pentru a efectua un stagiu practic pentru unul dintre modulele: Modulul 32: Ortopedie, traumatologie şi nursing specific, Modulul 48: Neurologie şi nursing în neurologie, Modulul 52: Gerontologie, geriatrie şi nursing specific.

Sunt așteptați cât mai mulți elevi în procesul de selecție. 

Elevii declarați admiși pe locurile de rezervă, în urma concursului de selecție din anul școlar trecut (octombrie, noiembrie 2015) sunt așteptați să depună o cerere de reînscriere în perioada 14-24 octombrie. Aceștia vor intra direct în perioada de pregătire, fără să mai susțină concurs de admitere.

Informații complete despre etapele de înscriere găsiți în secțiunea de proiect la linkul: https://scoalacdavila.ro/enm-schimb-european/professional-taining-for-a-career-in-the-european-healthcare-sistem/anunt-selectie-erasmus-2016-2017.

Vă invităm să contactați pe doamna Prof. Larisa Gabriela Costin (larisa.banica@scoalacdavila.ro

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 388

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes