Succesul asistentei medicale din Bacău, Lia Smochină, desemnată „asistenta anului” în Sistemul Naţional de Sănătate din Anglia (N.H.S. – National Health System) ne demonstrează încă o dată că şcoala românească în domeniul sanitar este una de cea mai înaltă valoare, iar atunci când nivelul de cunoaştere se împleteşte cu pasiunea şi dăruirea celui care şi-a asumat practicarea profesiei de asistent medical, acestea aduc după sine şi rezultate de excepţie. 
Secretul care a propulsat-o pe asistenta medicală româncă pe treapta cea mai înaltă de apreciere în cadrul sistemului de sanatate englez a fost atât dăruirea cât şi rigoarea cu care şi-a desfăşurat activitatea zilnică la locul de muncă, se afirmă pe site-ul http://www.careuk.com/news/passion-for-nursing-brings-award-for-islington-carer
 
Toţi elevii noştri care au participat la schimburile de experienţă internaţionale mărturisesc că se simt cel puţin la fel de bine pregătiţi ca studenţii din celelalte ţări europene. Diferenţele care vin de cele mai multe ori din modul de organizare al activităţii în cadrul spitalului şi la patul pacientului, pot fi uşor depăşite prin integrarea în cadrul sistemului şi prin aportul personal la modul de organizare al activităţilor zilnice.
 
Prin parteneriatele pe care le încheiem cu alte universităţi partenere precum şi cu angajatori din străinătate, şcoala noastră propune elevilor săi care intenţionează să lucreze şi în străinătate, programe de pregătire încă de pe băncile şcolii în vederea formării şi integrării în alte sisteme de sănătate. Clubul Absolvenţilor Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” desfăşoară o activitate intensă şi susţinută în acest sens, în vederea pregătirii elevilor noştri de a lucra în Anglia şi Germania sau în alte ţări europene.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 66

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes