Parteneriatul cu Clinicile „Dr. Leahu” continuă și în acest an școlar, atât printr-un program de desfășurare a stagiilor clinice, cât și printr-un program de acordare a 10 burse, în cuantumul a 1.000 lei/bursă.

Doamna director al școlii, prof. Aurelia Șova, a dezvăluit elevilor participanți la eveniment beneficiile acestui parteneriat: „Acest program este deschizător de oportunități pentru elevii noștri de la calificarea AMG. Pregătirea profesională practică este una dintre preocupările noastre. Mai mult, parteneriatele cu clinicile de sănătate, care alocă buget pentru dezvoltarea voastră, sunt tot mai numeroase și îmbucurătoare. Participarea voastră la aceste întrevederi sunt dovada aprecierii eforturilor noastre.”

Ramona Carp, director operațional în cadrul Clinicilor „Dr. Leahu”:

„Scopul programelor derulate de către Clinicile „Dr. Leahu” este de a veni în sprijinul elevilor școlii cu organizarea stagiului clinic de-a lungul a trei săptămâni. Primele trei zile vor fi alocate pentru familiarizarea cu noțiuni de teorie transmise de către medici și asistenți medicali cu o vastă experiență în acest domeniu. După programul de teorie, urmează experimentarea propriu-zisă în cabinet, prin supervizarea unei asistente șef. La sfârșitul celor 3 săptămâni de stagiu clinic, echipa de implementare a acestui program educațional va evalua implicarea fiecărui elev. Indicatorii urmăriți în vederea acordării burselor, sunt: pasiunea pentru domeniul sănătății dentare, dorința de învățare continuă și afirmare, implicarea, punctualitatea. Oferirea acestor burse nu condiționează procesul de angajare.

Echipa „Dr. Leahu”, formată din medici și asistenți medicali, sprijină, susțin și oferă suport de specialitate elevilor care aderă la acest program clinic. Unul dintre punctele forte acestui program este proactivitatea noastră și a voastră, beneficiile sporind satisfacția pacientului. ”

Diana Sali, coordonator al relației cu pacienții: „Prin intermediul acestui program veți afla repere în identificarea nevoilor pacientului, stabilirea diagnosticului și a planului de îngrijire individualizat/pacient.

Comunicarea este încurajată în cadrul Clinicilor „Dr. Leahu”, oferind servicii de calitate pacienților, iar asistenților medicali/ elevilor practicanți, o vastă experiență.

Reprezentăm o echipă preocupată de respectarea angajamentelor: învățăm unii de la alții, la timp, ne pasă, suntem împreună la bine și la rău.

În fiecare an organizăm petreceri tematice, teambuilding-uri, iar aceste întâlniri nonformale sprijină procesul de dezvoltare a echipei, reușind să creștem ca o adevărată familie. Acest echilibru intern, crește satisfacția angajaților, care se reflecta in interactiunea cu pacientul caruia ii pot oferi o experienta exceptionala in cadrul Clinicilor „Dr Leahu”.”

Ionela Stoian, coordonator al relației cu asistenții medicali: „Echipa de specialiști „Dr. Leahu” vă asigură că nu sunteți singuri în acest proces de însușire competențe practice. Constant ne preocupăm de siguranța intervenției voastre în îndeplinirea procedurilor specifice sănătății dentare”.

Elena Vasile, elevă în anul III D – AMG: „Am ales să urmez stagiul clinic în septembrie 2017, iar după ce am cunoscut echipa Clinicii „Dr. Leahu”, am continuat această colaborare. În debutul stagiului clinic am fost oarecum nedumerită și temătoare pentru că era un domeniu nou. Am reușit să mă integrez destul de repede, întrucât am frecventat cu regularitate programul din stagiul clinic, m-am implicat acolo unde era nevoie de mine, dar am și beneficiat de sprijinul necesar îndeplinirii cerințelor. După ce am câștigat bursa oferită de către Clinica „Dr. Leahu”, am continuat colaborarea, întrucât asta mi-am dorit, fără a fi fost în vreun fel condiționată. Suportul personalului m-a ajutat să dobândesc curaj în intervenție și acum îmi desfășor activitatea în specialitatea chirurgie.

Bianca Toma, elevă anul III – AMG: „Deși mi-am dorit să urmez acest stagiu clinic cu ceva timp în urmă, nu am avut curajul necesar pentru a lua decizia. În luna februarie am parcurs programul din stagiul clinic, iar apoi m-am hotărât să mă și angajez. Nedumerirea din debutul meu în Clinica „Dr. Leahu” s-a diminuat odată cu accesul la sprijinul și suportul de specialitate din partea echipei „Dr. Leahu”. Am primit foarte multe informații de la medici și asistenți. Relația este bazată pe prietenie și nu am resimțit diferențe de statut. Evoluția mea a presupus inițiere în pedodonție și, treptat-treptat, am avansat până la chirurgie. Acolo am învățat și cum să am grijă corect de dantura mea, beneficiind de avantajele oferite de către Clinica „Dr. Leahu”.

Odată ce ajungi să muncești într-o clinică privată, ajungi să îți schimbi perspectiva privind alegerea domeniului sanitar privat sau de stat. Accesul la condiții adecvate de muncă, la materiale sanitare, respectarea regulilor de igienă, dar și siguranța mea în acest spațiu medical, m-au determinat să nu regret această alegere.”

 

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Clubul Absolvenților

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 127

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes