Trei dintre elevii şcolii noastre vor avea oportunitatea de a participa la stagii de pregătire clinică cu durata de o luna în spiatalele din Madrid, în baza unui parteneriat recent încheiat cu Universidad Francisco de Vitoria, Nursing Department din Madrid, Spania. De asemenea, studenţii universităţii spaniole vor veni în schimb de experienţă în România, organizat de şcoala noastră. 
 
Aşadar, elevii care îşi doresc să participe la un stagiu de pregatire practica într-o ţară străină, care sunt dispuşi să îşi îmbunătăţească aptitudinile de comunicare într-o limbă străină, dar şi competenţele profesionale dobândite în anii de studiu, sunt invitaţi să aplice pentru schimbul de experienţă care se va organiza în luna Iulie 2013. Este o foarte buna oportunitate de a cunoaşte cum funcţionează şi cum este organizat sistemul spaniol de sănătate! 
SPSCD vine în întâmpinarea dorinţelor de perfecţionare profesională şi personală al elevilor noştri si ofera 3 locuri de instruire practică supervizată în Universidad Francisco de Vitoria, Nursing Department, Madrid în cadrul primului schimb de experienţă organizat în luna Iulie 2013.
Pentru mai multe detalii referitor la programul de schimb o puteţi contacta pe prof. Larisa Bănică, director Relaţii Internaţionale şi coordonator al proiectului, la adresa: larisa.banica@scoalacdavila.ro , sau la tel: 0736 358 899 
Pe site-ul scolii din Spania: http://www.ufv.es. veţi afla detalii despre universitatea spaniolă parteneră.
 

NOU! Lista elevilor care vor efectua stagii de practică în Madrid  

În urma interviului organizat vineri, 08.06. a.c. au fost selectaţi să participe la stagiile de pregătire clinică cu durata de o lună, în spitalele din Madrid, următorii elevi: 

Pleaca in Madrid, in iulie 2013
Vinatoru Andreea – II B AMG  (diriginte Pop Maria)
Mihai Daniela – II N AMG (diriginte Cristian Cristina)
Velicu Mihaela – I S (diriginte Constantin Vasile)

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 82

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes