Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” deschide porțile elevilor din anul III și absolvenților pentru locuri de muncă în străinătate prin parteneriatul profesional cu firma A-Team Health Recruitment din Irlanda.

Parteneriatul cu firma de recrutare A-Team Health Recruitment a debutat în data de 16 februarie 2016, în prezența a circa 80 de elevi și absolvenți ai școlii cu un curs de tip MasterClass, ”SEPSIS. Reguli de asepsie și antisepsie în practica medicală”, susținut de 3 profesori din Irlanda. Trainerii au oferit și tips& tricks legate de munca în spitalele din Irlanda, au răspuns întrebărilor elevilor școlii și au implicat activ audiența în prezentarea lor.

”Viziunea mea este de a lucra cu elevii din primul an, continuând în al doilea an, al treilea an de studiu. Le vom oferi suport în învățarea limbii engleze, de la nivelul de începător, intermediar și avansat, pentru ca apoi, la absolvire, să poată lucra cu pacienții din spitale la nivel de siguranță. În același timp, ne dorim să avem input la nivel clinic din spitalele cliente care să-i susțină să se adapteze în noul mediu pentru a putea trata pacienții cu un înalt nivel de profesionalism. Sunt foarte încântat de viitorul pe care îl vom construi împreună noi – A-Team cu Școala Postliceală Sanitară CAROL DAVILA”, a declarat Harry Harron, Managing Director al A-Team Health Recruitment.

După cursul MasterClass a urmat sesiunea de interviuri pentru toți cei care au dorit să afle mai multe detalii despre oferta locurilor de muncă a firmei A-Team Health Recruitment și acordurile cu spitale celebre din Marea Britanie și Irlanda. Reprezentații din Irlanda au fost impresionați de determinarea elevilor Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”, de entuziasmul și dorința de a produce schimbări în sistemul de sănătate românesc. Pe parcursul interviurilor un deosebit accent s-a pus pe empatia și comunicarea cu pacientul, elevii noștri dovedind abilități în acest sens. Elevii au participat la discuții, întrebările lor fiind axate pe rolul asistentului medical în spitalele din Irlanda, responsabilitățile și posibilitatea de avansare în carieră.

Parteneriatul va continua cu: burse pentru elevii din anul III, cursuri de limbă engleză pe mai multe niveluri de cunoaștere a limbii, cursuri de tip MasterClass și cele mai bune oferte de muncă pentru Irlanda și Marea Britanie.

Cursuri de limba engleză, cursuri de tip MasterClass, interviuri direct cu angajatorii, birou de consiliere și orientare profesională sunt atuu-urile unei școli europene, care se dedică în totalitate elevilor săi, de la admitere până la absolvire și mai apoi cu evoluția în carieră.

 

{gallery}stories/2016/parteneriat{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 399

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes