În cursul zilei de 21 iulie, elevii anului III, calificarea asistent medical generalist, dar și absolvenții Școlii Postliceale Sanitare Carol Davila au participat la un maraton al firmelor de recrutare personal medical pentru instituții medicale cu renume din Irlanda și Germania.

Astfel, participații interesați să acceseje job-uri din afara țării, au urmărit oferta pusă la dispoziție de către reprezentanții firmelor A-Team Health Recruitment și Makro-Mikro Consulting GmbH.

A-Team Health Recruitment este o agentie internațională de recrutare și plasare a cadrelor medicale (doctori, dentiști și asistenți medicali) pentru Marea Britanie și Irlanda. Echipa de recrutare oferă gratuit consultanță și suport pe toată durata aferentă integrării pe piața muncii din UK.

În cadrul prezentării, doamnele Carla Gilca și Diana Maftei, reprezentantele firmei A-TEAM, au adus detalii despre oferta de muncă a spitalului Our Lady of Lourdes, din Drogheda (Republica Irlanda).

O atenție deosebită, care a beneficiat de interesul elevilor școlii, au constituit-o:

        Criteriile de eligibilitate urmărite în cadrul interviurilor finale din Bucuresti;

        Modalitatea de completare a formularului de aplicare pentru un post de asistent medical în Irlanda (întrebări, formule de răspuns);

        Detaliile privind cadrul legal al contractului de muncă;

        Modalitatea de stabilire a clauzelor contractuale.

        Condițiile de muncă din Irlanda, precum și oferta salarială;

        Documentele necesare pentru înregistrarea la IMC.

De asemenea, s-a insistat asupra faptului că, odată intrați în acest sistem, pregătirea profesională continuă, prin accesarea cursurilor de training, specializare, definire profesională: universitate, master. 

În încheiere, reprezentanții școlii au subliniat preocupările constante ale școlii în a facilita întâlnirea cu angajatorii, sporind sentimentul de încredere și siguranță în ceea ce privește accesarea ofertelor de muncă propuse de către aceștia.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa:

www.ateamhr.com

info@ateamhr.com

carla.gilca@ateamhr.com

diana.maftei@ateamhr.com

Responsabil Proiecte Internaționale, Prof. Larisa Bănică Costin

Responsabil Comisie Absolvenți, Prof. Adriana Păunescu

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 230

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes