Oferta educațională a școlii noastre, pentru anul școlar 2018 – 2019, este prezentată în Ghidul Facultăților 2018, supliment distribuit împreună cu ziarul „Adevărul – Weekend”.

„Momentul zero”, în care elevii, dar și părinții acestora, se întreabă încotro se îndreaptă viitorul lor, este pentru mulți greu de depășit, iar perspectivele sunt limitate. O parte dintre absolvenții de liceu își aleg greșit facultatea, unii chiar ajung să abandoneze studiile încă din primul an.

 

Ați descoperit că aveți aptitudini pentru profesia de asistent medical și doriți să obțineți o calificare în acest domeniu? Continuăm înscrierile la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”!

Acum a sosit momentul în care trebuie să hotărâți calea pe care veți merge mai departe. Cu BAC sau fără BAC, dacă doriți să vă pregătiți pentru o calificare sau doriți o schimbare în carieră, e timpul să luați o decizie.

Puteți opta să urmați o facultate, dar de cele mai multe ori diploma nu vă garanteză și posibilitatea de a practica profesia pentru care v-ați pregătit. În școala noastră circa 40% dintre elevi au și studii universitare, dar doresc să se reorienteze profesional, având în vedere dinamica pieței muncii din domeniul sănătății.

ALEGE SĂ FII ASISTENT MEDICAL!

Optează pentru o calificare profesională potrivită pentru tine! După 3 ani de școală vei avea un loc de muncă asigurat.

           Asistent medical generalist – 450 locuri

–           Asistent medical de farmacie – 30 locuri

–           Asistent medical de balneofiziokinetoterapie – 60 locuri

EFORT COMUN: ȘCOALĂ– PARTENERI PRACTICĂ- ELEV

Urmând cursurile celei mai renumite școli postliceale sanitare bucureștene, cu o experiență de 28 de ani în Educația pentru Sănătate, veți fi pregătiți la nivel european, iar Certificatul de Calificare profesională nivel 5, obținut la finalizarea studiilor, este recunoscut internațional.

Școala are parteneriate încheiate cu un număr important de spitale de stat și particulare din București, lanțuri de farmacii și centre balneo care participă la pregătirea practică a elevilor, dar sunt și potențiali angajatori.

Procesul de educație reprezintă un parteneriat între ȘCOALĂ, PARTENERI ÎN PREGĂTIREA PRACTICĂ și ELEV, fiecare cu aportul său.

Așadar, în calitate de elev, este necesar să vă doriți cu adevărat să vă dedicați unei misiuni nobile, care cere, însă, dăruire și vocație. Trebuie să aveți disponibilitate de timp și disponibilitate pentru efort intelectual și financiar în toți cei 3 ani de studiu, pentru a deprinde competențele specifice profesiei.

EXPERIENȚĂ INTERNAȚIONALĂ

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” derulează proiecte internaționale în cadrul cărora elevii școlii au posibilitatea de a participa la stagii clinice desfășurate în spitale din cele mai performante sisteme de sănătate din Europa: Anglia, Finlanda, Suedia, Elveția, Danemarca, Olanda, Belgia, Spania, Italia etc.

Din anul 1999 suntem membri ai Modulului European de Nursing (ENM), în cadrul căruia organizăm schimburi de experiență cu școli și universități de nursing din 17 țări europene, oferind burse de studiu ENM participanților. Derulăm de asemenea parteneriate bilaterale cu univerități și colegii europene, precum și proiecte europene de mobilitate în cadrul programului Erasmus+.

ALTE BENEFICII:

–           Burse de studiu

–           Schimburi de experiență internaționale

–           Cursuri gratuite de limbi străine

–           Cursuri Masterclass de specialitate

–           Stagii clinice în spitale de stat și private din țară și străinătate

–           Oferte de locuri de muncă – peste 80% dintre elevii noștri se angajează imediat după absolvire, în țară și străinătate.

Alege una din cele mai căutate și de viitor profesii din Europa!

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA”

Tot în acest număr al Ghidului Candidatului 2018, academicianul Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, vorbește despre alegerea multor liceeni de a urma o carieră în medicină: „În primul rând, medicina este o specilizare mereu actuală, aduce provocări și deschide un orizont larg inclusiv în cercetarea științifică. Specialitățile bio-medicale, cum sunt medicina, farmacia, medicina dentară, pot îndeplini dorința absolvenților de liceu care vor să facă performanțe profesionale.

Medicina este pentru cei care doresc să se implice cât mai mult. Este nevoie să investești cât mai mult. Este nevoie să investești multă muncă, emoții, timp, efort. Și asta…o viață întreagă.”

Academicianul Ioanel Sinescu a vorbit și despre importanța stagiilor în străinătate: „Sunt foarte importante aceste stagii, cel puțin pentru că poți face diferența. Făcând comparație, știi unde să te situezi. De exemplu, în Occident, un student are acces la simulatoare, la mulaje, la tehnologii 3D, la noi iau contact cu pacienții de la început.”

Domnul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și fondatorul SMURD, arată în acest număr al Ghidului cât de important este voluntariatul: „În prezent, angajatorii nu te mai întreabă doar ce ai învățat teoretic, ci ce știi să faci practic. Practica o știi doar din experiență. Vor să vadă oameni implicați, oameni dedicați, puși pe treabă.”

Articolele integrale și prezentarea ofertei școlii noastre se regăsesc pe larg în Ghidul Facultăților 2018, în toată rețeaua de distribuție a ziarelor.

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 141

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes