Oferta educațională a școlii noastre, pentru anul școlar 2021 – 2022, este prezentată în Ghidul Candidatului 2021, supliment distribuit împreună cu ziarul „Adevărul – Weekend”, apărut azi.

„Momentul zero”, în care elevii, dar și părinții acestora, se întreabă încotro se îndreaptă viitorul lor, este pentru mulți greu de depășit, iar perspectivele sunt limitate. O parte dintre absolvenții de liceu își aleg greșit facultatea, unii chiar ajung să abandoneze studiile încă din primul an.

Ați descoperit că aveți aptitudini pentru profesia de asistent medical și doriți să obțineți o calificare în acest domeniu? Continuăm înscrierile la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”!

Acum a sosit momentul în care trebuie să hotărâți calea pe care veți merge mai departe. Cu BAC sau fără BAC, dacă doriți să vă pregătiți pentru o calificare sau doriți o schimbare în carieră, e timpul să luați o decizie.

Puteți opta să urmați o facultate, dar de cele mai multe ori diploma nu vă garanteză și posibilitatea de a practica profesia pentru care v-ați pregătit. În școala noastră circa 40% dintre elevi au și studii universitare, dar doresc să se reorienteze profesional, având în vedere dinamica pieței muncii din domeniul sănătății.

ALEGE SĂ FII ASISTENT MEDICAL!

Optează pentru o calificare profesională potrivită pentru tine! După 3 ani de școală vei avea un loc de muncă asigurat.

Școala oferă trei calificări acreditate:

           Asistent medical generalist – 420 locuri

–           Asistent medical de farmacie – 30 locuri

–           Asistent medical de balneofiziokinetoterapie – 60 locuri

Certificatul de absolvire este eligibil internațional.

EFORT COMUN: ȘCOALĂ – PARTENERI PRACTICĂ – ELEV

Urmând cursurile celei mai renumite școli postliceale sanitare private din București, cu o experiență de peste 30 de ani în Educația pentru Sănătate, veți fi pregătiți la nivel european, iar Certificatul de Calificare profesională nivel 5, obținut la finalizarea studiilor, este recunoscut internațional.

Școala are parteneriate încheiate cu spitale de stat și particulare din București, lanțuri de farmacii și centre balneo care participă la pregătirea practică a elevilor, dar sunt și potențiali angajatori.

Procesul de educație reprezintă un parteneriat între ȘCOALĂ, PARTENERI ÎN PREGĂTIREA PRACTICĂ și ELEV, fiecare cu aportul său.

Așadar, în calitate de elev, este necesar să vă doriți cu adevărat să vă dedicați unei misiuni nobile, care cere, însă, dăruire și vocație. Trebuie să aveți disponibilitate de timp și disponibilitate pentru efort intelectual și financiar în toți cei 3 ani de studiu, pentru a deprinde competențele specifice profesiei.

EXPERIENȚĂ INTERNAȚIONALĂ

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” derulează proiecte internaționale în cadrul cărora elevii școlii au posibilitatea de a participa la stagii clinice desfășurate în spitale din cele mai performante sisteme de sănătate din Europa: Anglia, Finlanda, Suedia, Elveția, Danemarca, Olanda, Belgia, Spania, Italia etc.

Din anul 1999 suntem membri ai Modulului European de Nursing (ENM), în cadrul căruia organizăm schimburi de experiență cu școli și universități de nursing din 17 țări europene, oferind burse de studiu ENM participanților. Derulăm de asemenea parteneriate bilaterale cu univerități și colegii europene, precum și proiecte europene de mobilitate în cadrul programului Erasmus+.

ALTE BENEFICII:

– Burse de studiu

– Meditaţii gratuite pentru susținerea examenului de bacalaureat

– Schimburi internaționale de experiență

– Cursuri gratuite de limbi străine

– Cursuri Masterclass de specialitate

– Stagii clinice în spitale de stat și private din țară și străinătate

– Oferte de locuri de muncă – peste 80% dintre elevii noștri se angajează imediat după absolvire, în țară și străinătate.

Alege una din cele mai căutate și de viitor profesii din Europa!

Continuarea studiilor liceale nu presupune în mod obligatoriu accesarea nivelului universitar, ci mai degrabă urmarea unor studii care să te pregătească pentru profesii care au căutare pe piaţa muncii. Acest lucru constituie şi explicaţia faptului că în Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” procentul elevilor care au absolvit o facultate a crescut în fiecare an. Faptul că absolvirea unei facultăţi nu le-a oferit  posibilitatea de a practica profesia pentru care s-au pregătit, îi determină pe tot mai mulţi absolvenţi cu studii universitare să se reorienteze către profesii cum este cea de asistent medical, cu foarte mare căutare pe piaţa muncii europene.

Studiile postliceale reprezintă o opţiune viabilă atât pentru absolvenţii de liceu cu Bacalaureat, cât şi pentru cei care nu au absolvit încă acest examen al maturităţii, oferindu-le acestora din urmă posibilitatea de continuare a educaţiei şi de a se califica într-o profesie.

Te așteptăm în marea familie a Educatorilor pentru Sănătate!

Alege pentru viitorul tău! VINO SĂ TE FORMEZI CA ASISTENT MEDICAL  – CEA MAI CĂUTATĂ PROFESIE ÎN EUROPA!

Pentru mai multe informații accesează secțiunea Admitere: 

www.scoalacdavila.ro/admitere2021

INVESTIM ÎN EDUCAȚIE ȘI SĂNĂTATE

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

 

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 266

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes