sigla enmÎn perioadă 06 – 17 octombrie 2014 demarează activitățile internaționale ale școlii, prin organiyarea primului schimb de experiență profesional al acestui an școlar în cadrul Modulului European de Nursing (ENM).

Membră ENM din 1999, școala noastră participă în fiecare an la 3 perioade de schimb de experiență pentru elevi, alături de 17 țări europene și de 2 ori mai multe școli și universități din aceste ţări. În fiecare an școlar cei mai buni 18 elevi ai școlii pot accesa burse de studiu internaționale oferite de școala noastră!

În primul schimb de experienţă al acestui an vor participa cu emoţii şi multe aşteptări, elevii:

– Iorga Horațiu (anul III) , care va pleca la Berna Elveția,

– Marinescu Victoria (anul III)  – Madrid Spania,

– Manea Andreea și Păpădie Ramona (anul II) –  Orebro, Suedia.

În fiecare zi  a schimbului ne vor împărtăși impresiile lor din spitale, dar și din activitățile culturale.

Școala, la rândul ei, va găzdui două studente din Silkeborg, Danemarca: Catrina Noergaard și Nina Thers. Clubul ENM al școlii, format din elevi din anii II și III și profesori de instruire clinică, le-a pregătit viyitatoarelor noastre un program special format din activități de instruire clinică în cele mai bune spitale (Spitalul Universitar de Urgență Elias, Spitalul Coltea,  Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, Spitalul Universitar de Urgență București, spitalul privat Medicover), dar și diferite activități culturale pentru a ne descoperi obiceiurile și tradițiile.

 Va invităm să urmăriți pe site-ul școlii și pe pagină de facebook  programul detaliat atât al elevilor școlii participant la acest schimb, cât și al studentelor din Danemarca. 

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 68

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes