Pentru al treilea an consecutiv întâmpinăm primăvara cu mesajul „O primăvară sănătoasă!”. Și în acest an, elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” s-au mobilizat în scopul de a realiza mărţişoare pe care le oferă de 1 Martie pacientelor și cadrelor medicale din spitalele partenere ale școlii noastre, în care îşi desfăşoară activitatea de instruire clinică.
Astfel, cele 1000 de mărtișoare realizate săptămâna trecută în cadrul atelierului de creaţie, au fost oferite de elevii școlii noastre celor aflați în nevoie, internați în spitale, dar și cadrelor medicale care le sunt alături în acest început de primăvară.
„În cadrul acestor ateliere, elevii au lucrat în primul rând cu sufletul. S-a lucrat intens și cu mult entuziasm în această activitate, însăadevărata emoție a fost aceea de a merge în spitale pentru a ura pacientelor și cadrelor medicale: „O primăvară sănătoasă!”. Feed-back-ul primit în anii precedenți a trezit în noi sentimentul că trebuie să revenim și să dăm o amploare mult mai mare acestei activităţi!”, a declarat prof. Sorina Negrei, coordonatorul activității.
Mărtişorul nostru are menirea de a aduce un strop de bucurie celor aflați în suferinţă, departe de cei dragi, pe patul de spital. Pentru că a fi un asistent medical bun implică să fii mai întâi de toate Om!
Sub coordonarea profesorilor îndrumători, elevii noștri au oferit astăzi mărtișoare în spitalele: Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan”, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul Universitar de Urgență Elias, Spitalul Clinic Colţea, Spitalul Universitar de Urgență București și Institutul de Boli Infecțioase Prof. dr. Matei Balş.
Pentru pacientele și cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” soarele și-a trimis reprezentanți pentru a le lumina începutul de martie. Elevi ai clasei II F, II H, II K AMG, însoţiţi de prof. de nursing Raluca Brad, precum si cei ai clasei II G, coordonaţi de doamna prof. Violeta Zlota au dăruit odată cu mărţişoarele, cuvinte calde și zâmbete pline de emoție și speranţă celor care nu au parte de o primăvară prea senină!
Nu au fost uitate de către elevii clasei I K AMG nici mămicile şi copiii lor internaţi la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. Şi la ei primăvara a venit cu un zâmbet şi un marţişor.

{gallery}stories/2015/o_primavara{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 220

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes