Săptămâna trecută, în baza Ordinului de Ministru nr. 5628 / 25.09.2020, la inițiativa Asociației Școlilor Particulare, a fost constituit la nivelul Ministerului Educației și Cercetării, Consiliul de organizare instituțională a învățământului preuniversitar particular
Școala noastră este reprezentată în Consiliu de domnul prof. univ. dr. Alexandru Ioan MINCU, Președinte al Consiliului de Administrație al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, care a afirmat: „Este o reușită a echipei școlii noastre! Învățământul particular este o componentă esențială a sistemului național de învățământ și un model de bune practici. Asociația Școlilor Particulare reunește cele mai bune instituții de învățământ particular din țară. Școala noastră este prima instituție de învățământ preuniversitar sanitar particular din România, care anul acesta a împlinit 30 de ani de activitate. Școala a fost înființată în anul 1990, sub coordonarea doamnei dr. Mioara Mincu, personalitate marcantă a medicinei românești. O mare realizare a echipei noastre este și înființarea Liceului Teoretic „Dr. Mioara Mincu”, care și-a deschis porțile anul acesta, la 14 septembrie. ”

Atribuțiile Consiliului sunt dezbaterea și elaborarea proiectelor de acte normative, specifice învățământului particular, precum și monitorizarea aplicării unitare a legislației la nivel național. 

 

prof. Raluca Brad

OMEC 5628_Consiliu de organizare inv preuniv particular.pdf

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 137

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes