Școala noastră continuă să se dezvolte în noul campus modern din str. Agricultori (clădirea Codecs).

Noile săli de demonstrații își așteaptă elevii de la calificarea asistent medical generalist. 

Preocuparea permanentă pentru formarea teoretică și practică a elevilor, pe parcursul celor 3 ani de școală, s-a concretizat în amenajarea de noi spații moderne, dotate cu manechine, simulatoare și materiale didactice.

Elevii vor putea astfel să exerseze, să își dezvolte manualitatea și competențele, dobândite la cursurile teoretice, alături de profesorii de specialitate.

Activitățile organizate în sălile de demonstraţii, care reprezintă parte a demersului educativ-pedagogic, având ca obiectiv pregătirea elevilor la nivel de excelenţă, și-au dovedit utilitatea şi necesitatea de-a lungul anilor.

 

Clasa I H – AMG, prof. diriginte Mirela Iavorschi, pentru prima dată în sala de demonstrație:

 

Înființată în anul 1990, sub coordonarea Doamnei Dr. Mioara Mincu, personalitate marcantă a medicinei românești, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București este o școală de tradiție, ale cărei rezultate sunt recunoscute atât pe plan național, cât și internațional.

De ce să alegi Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” București:

 – TRADIȚIE DE PESTE 30 DE ANI în formarea asistenților medicali – prima școală postliceală particulară din România;

– DESCHIDERE EUROPEANĂ – singura școală din România membră a Modulului European de Nursing din anul 1999, organizează anual schimburi de experiență internaționale cu școli și spitale de renume din Europa;

 – ANGAJABILITATEA ABSOLVENȚILOR – peste 80% dintre elevii noștri se angajează imediat după absolvire, în țară și în străinătate, în spitale / clinici de stat sau private.

 – Alte beneficii: stagii clinice în spitale de stat și private din țară și din străinătate, burse de studiu, cursuri Masterclass de specialitate, diplomă recunoscută internațional.

 

ÎNVAŢĂ CU NOI PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL!

 

prof. Raluca Brad

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 379

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes