Elevii din anii II și IIIcalificarea asistent medical generalist, au avut oportunitatea de a efectua în acest an școlar stagii de practică în Clinicile stomatologice „Dr. Leahu”.

Datorită parteneriatului pe care școala noastră îl va dezvolta în continuare cu una dintre cele mai importante rețelele private de servicii stomatologice, elevii noștri vor avea posibilitatea de dezvoltare a carierei profesionale în acest domeniu.          

 

Obiectivele stabilite pentru acest program sunt: 

 • asigurarea formării clinice pe serviciile de stomatologie de către Clinicile „Dr. Leahu”, asigurându-se toate condițiile necesare în vederea formării profesionale practice complete și corecte a cursanților, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, indiferent de nivelul lor de pregătire, sub coordonarea și îndrumarea personalului medical al Clinicilor „Dr. Leahu”

 • creșterea angajabilității elevilor Școlii Postliceale Sanitare ,,Carol Davila”

 • pregătirea elevilor conform cerințelor sistemului medical privat.

 

Având în vedere că, în acest domeniu medical nu a mai existat nicio formă de specializare în ultimii ani, proiectul oferă o soluție unor probleme majore de asistență medicală, într-un domeniu extrem de dificil care vizează serviciile stomatologice.

 

„Ne dorim oameni pasionați, ambițioși, care să demonstreze o dorință continuă de învățare, de afirmare și care să înțeleagă rolul important pe care îl joacă asistentul medical în cadrul Clinicilor dentare „Dr. Leahu”. Un asistent medical  bine pregătit ajută  din toate punctele de vedere munca medicului dentist.” – spune dr. Ligia Baran, medic dentist în cadrul Clinicilor dentare „Dr. Leahu”.

 

Clinicile „Dr. Leahu” oferă un mediu de lucru prietenos, unde este asigurată pregătirea profesională continuă, astfel încât evoluția voastră să fie una rapidă. Suntem prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără durere de orice afecțiune dentară. 
Am început în anul 2010 cu visul unui tânăr medic dentist care își deschidea primul cabinet în Popești – Leordeni. Iată-ne acum, la o diferență de 6 ani, acoperind centrul, sud-vestul și nordul Bucureștiului cu un lanț de clinici dentare.

La noi găsești:

•       Doctori stomatologi specializați – o echipă de 23 de medici este la dispoziția ta în cele 3 clinici

•       Tratamente stomatologice personalizate – cea mai bună soluție de rezolvare a afecțiunilor tale dentare

•       Tehnologie de ultimă generație – beneficiezi de cele mai inovatoare servicii stomatologice

•       Stomatologie pentru copii”- a mai declarat dr. Ligia Baran.

 

 În urma acestor stagii, SC Implant Expert SRL – Clinicile „Dr. Leahu”  a acordat 10 burse de studiu, în valoare totală de 16.000 lei.

 

Câștigătorii Burselor „Dr. Leahu” sunt:

 

  1. BIVOLARU TANIA MARIA (  anul II E AMG )
  2. VLAD GEMA  GABRIELA (  anul II E AMG )
  3. MĂNOIU LOREDANA ANDREEA (  anul II E AMG )
  4. DARIE ANCUȚA ROXANA ( anul II N AMG )
  5. OANĂ CRISTIAN (  anul III A AMG )
  6. SĂVUICĂ NICOLETA-ANDREEA (  anul III A AMG )
  7. GROSU DORINA-CRISTINA (  anul III B AMG )
  8. MILOIU ELENA (  anul II E AMG )
  9. LEBE ALEXANDRA (  anul II K AMG )
  10. OANCEA DANIELA (  anul III B AMG )

 

 

ECHIPA CLINICILOR „DR. LEAHU” ESTE ÎN CĂUTARE DE ASISTENȚI MEDICALI

 

Un asistent medical este atât ajutorul medicului, cât și al pacientului. Empatia și implicarea sunt calitățile de bază ale acestei profesii. Dacă îți dorești să lucrezi în acest domeniu, poți aplica acum la hr@drleahu.ro .

 

prof. Raluca BRAD

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 376

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes