Nicoleta TurcuEleva anul I, calificarea Asistent Medical Generalist

“Pentru mine meseria de asistent medical este importanta in societate”

Ma numesc Nicoleta Turcu, am absolvit Liceul „Gheorghe Airinei” de Posta si Telecomunicatii, cu profil tehnic.

In luna August am decis sa ma inscriu la Scoala Sanitara Postliceala Carol Davila,initial doream sa urmez Facultatea de Medicina “Carol Davila”, dar ulterior m-am razgandit dandu-mi seama ca asistentul medical este baza in sistemul medical.

Examenul de admitere a fost usor, apoi mi s-a propus sa dau examenul pentru bursa „Dr.Mioara Mincu”. Eram un pic nesigura, dar mi-am zis ca nu am nimic de pierdut.

Proba eliminatorie a fost usoara, iar examenul de tip grila la materiile biologie, fizica, chimie si engleza pentru mine au avut un grad de dificultate mediu.

De 6 ani sunt voluntar la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov, am invatat sa lucrez in sistemul de urgenta si sunt sigura ca dupa ce voi termina Scoala Postliceala Carol Davila voi dori sa lucrez tot in sistem de urgenta, in pre-spital, sau, de ce nu, intr-o Unitate de Primiri Urgente.

Pentru mine profesia de asistent medical este o baza importanta in societate, trebuie sa ne dedicam acestei meserii si trebuie sa fim intr-o continua invatare pentru a fi buni in toate.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 185

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes