În zilele de 4 și 5 Aprilie 2016 elevii din  programul  Erasmus Plus care are ca temă: EU Model for Global Enlightenment in Epilepsy far from the Mystical Power s-au bucurat de experientele practicii clinice desfășurată in Spitalul Clinic de Urgență BAGDASAR-ARSENI. Doamna director de îngrijiri, Anca Mareș a fost gazda noastră și ne-a facilitate întâlniri cu medici și asistenți implicați în tratarea și îngrijirea pacienților cu epilepsie și nu numai.

Informații științifice argumentate și bine explicate ne-au fost dăruite cu plăcere de medicii primari: Dr. Jean Ciurea, Dr. Felix Mircea Brehar, Dr. Fery Stoica, Dr. Ioan Radu Rogozea.

Alături de noi au fost asistent medical principal șef Camelia Eugenia Guran (bloc operator) și Ancuța Iacob (ATI), Samson Adrian (UPU) și întreaga echipă medicală de pe secțiile vizitate, care au oferit informații despre activitatea și profesionalismul celor care își desfășoară nobila profesie de asistent medical.

Experiențele trăite în aceste două zile au avut drept scop îndeplinirea obiectivelor proiectului și realizarea unei comunicări eficiente, urmărind satisfacerea nevoilor și motivațiilor tuturor participanților.

Profesorii de nursing ai școlii noastre, Anca Mihai și Mirela Mărioara Avram, le mulțumesc tuturor celor implicați în activitea celor două zile care au alocat din timpul lor pentru a expune valori și modele în activitatea didactică și profesională medicală.

Ne bucurăm să împărtășim prietenilor și colegilor nostri din Ankara – Turcia informații despre activitatea începută în acest spital încă din 1935, când a avut loc prima operație pe creier, realizată de Dr. Dimitrie Bagdasar (1893-1946) și continuată de Dr. Constantin Arseni (1912-1994) în domeniul neuroghirurgiei după 1946.

{gallery}stories/2016/neurochirurgie{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 199

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes