Narcis Madalin SerbanElev anul I, calificarea Asistent Medical Generalist

“Vreau sa devin un profesionist dedicat oamenilor”

Am inceput liceul cu dorinta de a ma pregati pentru o meserie in care sa pot face bine oamenilor. Normal, am ales un liceu cu profil uman, absolvind cursurile de filologie – limbi straine ale liceului “Eugen Lovinescu” din Bucuresti. Primul pas a fost facut.

La fel de normal mi s-a parut sa urmez cursurile unei facultati avand acelasi deziderat, fapt pentru care am urmat doi ani cursurile Facultatii de Drept din cadrul “Universitatii Ecologice”. Inflatia de juristi tineri si suprasaturarea ofertei de “mana de lucru” in domeniu m-au facut sa imi ridic mari semne de intrebare vis-à-vis de posibilitatea reala de a putea practica cu succes in acest domeniu.

Dorinta de afirmare si performanta in ceea ce doresc sa fac din “drumul meu” in viata si-au gasit, in cautarile tot mai intense pe net, raspunsul pe site-ul Scolii Postliceale  – despre care acum spun cu mandrie “a noastra”- Carol Davila. Sa stiti ca m-am gandit mult. Si m-am interesat mult. Si, apoi, am invatat mult. Pentru ca imi doresc mult sa pot face ceva minunat in viata. Ori, sintagma de “educator pentru sanatate” mi se pare ca reprezinta foarte bine un tel care reuneste perfect si materializeaza dezideratele mele. Si al doilea pas a fost facut.

Examenul de bursa nu a reprezentat decat cel de-al treilea pas ca sa imi dovedesc ca am ales bine, ca scoala pe bancile careia doresc sa imi fauresc viitorul este cea pentru care am picul de aptitudini si cunostiinte necesare. Dificil ? Da, pentru mine da, caci daca limbile straine si IT-ul imi sunt apropiate, celelalte materii a trebuit sa le abordez temeinic. Foarte dificil ? Nu, dovada ca subiectele au fost permisive in abordare si am reusit sa obtin note care m-au clasat intre admisi la bursa “Dr. Mioara Mincu”.

Cei trei ani de pregatire si formare teoretica si practica care urmeaza, sunt anii in care imi doresc sa pot asimila tot ce au de transmis dascalii nostrii, sa fiu printre cei construiti din acel lut  din care sa iasa, din mainile intregului corp profesoral si al celorlalti formatori, un vas de ale carui calitati sa fie mandri  – un profesionist dedicat oamenilor, in cel mai sensibil si important domeniu : sanatatea.

Si astfel sa fac cel mai important pas : sa devin un foarte bun asistent medical, un educator pentru sanatatea semenilor, un om pentru Oameni.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 174

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes