În zilele de 20 şi 22 aprilie 2021, la Şcoala Gimnazială „Maica Domnului”, au avut loc  activităţi online în cadrul Proiectului Regional „Învăţaţi să ajutaţi!”. Cu această ocazie, Vlad Năstase, elev al Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” (III C – AMG), coordonat de prof. Cristina Costache, a susţinut prezentări teoretico-demonstrative a unor măsuri şi tehnici de acordare a primului ajutor privind resuscitarea cardio-respiratorie şi manevra Heimlich.

Elevii s-au familiarizat cu activitatea unui asistent medical şi au învățat câteva principii simple de prim-ajutor care au rolul nu numai de a-i pregăti pentru a se descurca în unele situații de urgență, dar și de a-i ajuta să dezvolte compasiune, stimă de sine, responsabilitate, înțelegerea valorii unei vieți. 

Totodată, oferta educaţională a Liceului Teoretic „Dr. Mioara Mincu” a fost prezentată de doamna dir. Anca Grecu,  prilej pentru elevii claselor a VIII-a din Şcoala Gimnazială „Maica Domnului” să afle mai multe informaţii despre liceul pe care îl pot alege pentru un învăţământ de calitate.

 

prof. Cristina Costache

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 125

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes