Rețeaua medicală MedLife anunță un nou parteneriat de amploare, ca urmare a semnării achiziției pachetului majoritar din cadrul Sweat Concept. Tranzacția marchează intrarea pe linia de wellness, care vine în completarea serviciilor medicale oferite la nivel național.

Pandemia Covid 19 a dovedit mai mult ca niciodată faptul că monitorizarea sănătății, mișcarea, sportul și o nutriție corectă sunt instrumentele cele mai bune pentru apărarea sănătății noastre, înainte de tratamente și vaccinuri.

România trebuie să intre în secolul 21 și să acorde facilități fiscale populației care își dorește să se mențină sănătoasă, contribuind astfel și la degrevarea Fondului Național de Sănătate.

Sweat reprezintă cel mai nou concept de săli de fitness din România ce integrează soluții complete pentru toate obiectivele utilizatorului, oricare ar fi acestea: scădere în greutate, relaxare, tonifiere musculară sau pregătirea pentru o competiție sportivă. În acest moment, rețeaua cuprinde 4 locații în București dotate cu echipamente și tehnologii premium, furnizate de Matrix, lider global în echipamente de fitness. Printre alte dispozitive de avangardă se numără: Sweat Workout Tracking o aplicație care permite utilizatorului să își monitorizeze parcursul activității sale de antrenament, indiferent de locația aleasă sau programele pe care le-a urmat sau My Zone, o aplicație care îți dă feedback în timp real în timpul antrenamentelor cu ajutorul centurii cu același nume care se poate achiziționa de la recepție.

„Noul context ne-a făcut să simțim o nevoie mai profundă de a avea grijă de noi și de cei din jur, sub toate aspectele, de la sănătatea fizică la cea emoțională. Iar acest lucru a accelerat procesul de decizie pentru a intra pe un nou segment de business. Wellness-ul nu mai este sectorul de lux al spa-urilor și nici domeniul exclusiv al brandurilor de wellness. Este un mindset global care merge mână în mână cu stilul de viață al fiecăruia dintre noi. Asadar, pornim la drum cu o nouă direcție strategică ce vine în completarea serviciilor de diagnostic si tratament pe care le oferim deja în cea mai mare rețea de unități medicale la nivel național. Avem ca și obiectiv să devenim un furnizor integrat de abonamente, prin acces facil la asistență medicală preventivă, mișcare și nutriție. Credem cu tărie că odată cu integrarea acestui model la nivel național, vom putea contribui, în timp, la o îmbunătățire importantă a calității vieții pacienților din România. În plus, suntem convinși că mai devreme sau mai târziu aceste abonamente și servicii vor deveni deductibile deoarece vor degreva masiv cheltuielile sistemului public de sănătate” – a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group.

„Ne bucură parteneriatul cu MedLife, alături de care împărtășim valori comune precum grija pentru sănătate și promovarea unui stil de viață sănătos.” – a menționat Laurențiu Matei, CEO & fondator Sweat Concept.

sursa: https://economie-hotnews-ro.cdn.ampproject.org/c/s/economie.hotnews.ro/stiri-companii-25659548-medlife-intra-segmentul-wellness-anunta-semnarea-achizitiei-pentru-salile-fitness-sweat-concept.htm/amp

foto: MedLife

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 128

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes