A început faza de rapel pentru personalul din etapa 1 a campaniei de vaccinare, astfel că medicii, asistenții medicali şi angajaţii din serviciile sociale primesc a doua doză de vaccin anti-Covid-19.

Printre cei vaccinați la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București a fost duminică dimineață și Mihaela Anghel, absolventa școlii noastre, Promoția 2016, calificarea asistent medical generalist. Ea este asistenta care a fost prima persoană imunizată contra virusului din România.

Mihaela a povestit că după ce a fost vaccinată a primit foarte multe comentarii care au afectat-o inițial.

„În prima zi m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu las să mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată, am mulțumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales profesia asta, cum să-mi fie teamă? Situația în spital este încă destul de grea, dar încercăm să facem față.

Avem speranța că scăpăm de pandemie cu acest vaccin”, a declarat ea după vaccinare.

Mihaela Anghel a îngrijit primul pacient infectat cu SARS-CoV-2 din România şi a fost prima care a primit vaccinul împotriva COVID-19.

sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 147

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes