Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este permanent preocupată de pregătirea elevilor săi, dar și de evoluția lor profesională după finalizarea studiilor.

Prin parteneriatele cu firmele angajatoare din domeniul sanitar – clinici și spitale private / de stat, companii de recrutare, urmărim stimularea creșterii angajabilității absolvenților noștri.

Medicover România este unul dintre partenerii școlii noastre. În ultimii ani, ni s-a alăturat atât în procesul de formare clinică, dar și în procesul de recrutare a absolvenților.

Medicover te așteaptă să te alături echipei! Poți opta pentru un post potrivit pentru tine:

  • Front Desk Officer
  • Asistent Medical Generalist

Dacă dorești să te alături echipei medicale sau nonmedicale, trimite cv-ul la adresa de e-mail: recrutare@medicover.ro, iar o echipă de profesioniști îți va asigura suport și consiliere în vederea angajării.

Medicover România, singura companie privată de îngrijire medicală și de diagnostic cu experiență internațională, se dezvoltă în permanență și investește în oameni și în echipamente având că obiectiv major îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

În peste două decenii de existență pe piața din România, Medicover și-a extins prezența, ajungând la o rețea de 37 de clinici în București și în țară (Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Ploiești, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Craiova, Slatina, Târgu Jiu etc.), peste 200 de clinici partenere și două spitale: Spitalul Medicover în București și Spitalul Pelican, în Oradea.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 324

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes