Parteneriatul școlii noastre cu Clinicile MEDICOVER s-a concretizat marți, 24 aprilie, în cadrul întâlnirii cu elevii de la calificările AMG și BFKT.

Doamna director Aurelia Șova a subliniat în discursul său o nouă oportunitate de desfășurare a stagiului clinic în clinicile Medicover, atât pentru elevii de la calificarea AMG, cât și pentru cei de la calificarea BFKT, începând chiar din acest semestru.

Activitatea a prilejuit cunoașterea tuturor specializărilor de care dispune compania, detaliile din interiorul acesteia fiind prezentate de către specialiștii din cadrul departamentului HR – Mihaela Constantinescu – HR Business Partner Clinics & Head Office, Marinela Vodislav– HR Business Partner Hospital, Adelina Stefan – Senior Recruiter.

 

Grupul Medicover este de 23 de ani lider pe piața serviciilor medicale din România, deținând 25 de clinici multidisciplinare și 1 spital generalist, toate dotate cu aparatură medicală performantă, acoperind un spectru larg de specialități medicale: chirurgie generală și plastică, ginecologie, orl, ortopedie, urologie, pediatrie, psihologie, alergologie, psihiatrie, logopedie, endocrinologie, precum și un departament complet de Imagistica High – Tech, Wellness Center, Skin Care Center.

Clinicile deținute în București sunt: Medicover Victoriei (cu 45 de cabinete pentru 30 de specialități medicale), Medicover Grozovici, Medicover West Gate (medicina muncii și medicină generală), Medicover Plevnei, Medicover Pipera, Medicover Wellness Center (oferind servicii de gimnastică profilactică și kinetoterapie), Medicover Oregon (cu 15 specialități medicale), Serviciu hot line, 24/24, 7/7 acces la sfatul medicului pentru domeniile chirurgie, obstretică și ginecologie.

Toate aceste centre supraspecializate oferă clienților săi acces la servicii medicale integrate pentru un diagnostic avansat (screening cancer).

În cadrul acestora, absolvenții noștri pot oferi clienților Medicover îngrijiri medicale în specialități din sfera chirurgiei, pediatriei, neonatologiei și maternității. De asemenea, își pot exercita rolul de Educatori pentru Sănătate, în scopul formării unui stil de viață sănătos, oferind consiliere în nutriție, homeopatie și acupunctură.

 

Programul Școala Asistenților Medicali urmărește asigurarea, în mod gratuit, a unui suport condensat de studii teoretice și practice, care se adresează atât asistenților medicali debutanți, cât și elevilor care optează pentru un stagiu clinic în cadrul acestor clinici.

Disponibilitatea mentorilor în a transmite informații din experiența profesională de specialitate poate fi un atu în alegerea desăvârșirii profesionale pentru elevii și absolvenții noștri pasionați de acest domeniu.

Elevii preocupați de câștigarea independenței financiare pot opta pentru posturile nonmedicale din cadrul departamentelor call-center, recepție și typing, existând disponibilitatea angajatorului pentru facilitarea unui program part-time sau full-time.

Aceste oportunități de angajare și dezvoltare pentru o carieră de asistent medical vă asigură adaptarea într-un mediu profesionist din domeniul serviciilor medicale.

Dacă vreți să vă alăturați echipei medicale sau nonmedicale, trimiteți cv-ul la adresa de e-mail: recrutare@medicover.ro, iar o echipă de profesioniști vă asigură suport și consiliere în vederea angajării.

 

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Comisie Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 138

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes