O echipă de elevi și profesori ai școlii noastre, formată din elevii: Alexandru Mihai Borș, Cristian Dobre, Grațiela Sârbu și Claudia Bănică din anul 1D, calificarea asistent medical generalist, și Georgiana Răducu din anul 1 J asistent medical generalist, au participat la Liceul Teoretic Decebal, însoțiți de profesor de engleză Alina Ioniță și profesor de nursing Daniela Vlădescu.

Echipa a fost pregătită de profesor de nursing Raluca Brad, iar elevii au prezentat proiectul „Educație pentru un Stil de Viață Sănătos” și câteva metode de prim ajutor, printre care și tehnica de resuscitare. Pe parcursul activității, elevii de la Liceul Teoretic Decebal au adresat întrebări legat de obiceiurile lor alimentare, fiind interesați de sfaturi medicale specifice din partea echipei  Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”. Schimbul de informații a fost interactiv, iar în prezentarea măsurilor de prim ajutor elevii liceului Decebal au participat direct la demonstrații alături de echipa noastră. Cu prilejul acestei activități derulate în data de 18 martie, elevii de liceu au primit sfaturi referitor la cum să își protejeze sănătatea prin adoptarea unei alimentații corecte.

{gallery}stories/2016/LiceulDecebal{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 141

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes