Mariana VoiculescuEleva anul I, calificarea Asistent Medical de Farmacie

“Asistentul de sanatate reprezinta o fereastra spre o lume”

Ma numesc Mariana Voiculescu si sunt eleva in anul I, specializarea  asistent farmacie. Sunt  absolventa a Liceului Economic AD Xenopol,  profilul comert si, in 2005 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala Carol Davila, specializarea de Asistent Medical Generalist.  Marturisesc ca nu m-am regasit in aceasta profesie, asa ca m-am orientat spre o latura mai comerciala a sanatatii,  mai precis  cea de asistent de farmacie.

In momentul in care am depus dosarul de inscriere la secretariat am aflat ca exista posibilitatea de a ma inscrie si la concursul pentru Bursele “Dr. Mioara Mincu”. La inceput am fost  reticienta, dar in final m-am hotarit sa imi verific cunostintele, gandidu-ma ca nu am nimic de pierdut.Testele au avut grad mediu  de dificultate, mie personal  proba de calculator si cea de engleza mi s-au potrivit foarte bine. Nu m-am asteptat ca proba de calculator sa fie atat de complexa. A trebuit sa dovedim atat faptul ca stapanim mai multe programe si ca avem chiar si viteza de lucru. De altfel, sunt abilitati de comunicare foarte necerare in profesie astazi.

Asistentul de sanatate reprezinta o fereastra spre o lume, gata sa ajute cu sfaturi, o mana de ajutor, un umar pe care sa te sprijini la nevoie.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 206

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes