Marți, 13 martie 2018, elevele noastre: Gema Vlad și Camelia Grădeanu, clasa III G – AMG, Ștefania Ioniță, Marina Nerșidan și Elena Șerban, clasa I D – AMG, împreună cu prof. Adriana Păunescu, au prezentat elevilor Liceului Teoretic Waldorf diverse demonstrații de prim ajutor: PLS – poziția laterală de siguranță, resuscitarea cardio-respiratorie și dezobstrucția căilor respiratorii.

 

Activitatea a debutat cu prezentarea oportunităților oferite de către școala noastră: programul de studiu pentru cele 3 calificări: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie, Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare; Modulul European de Nursing; Clubul Absolvenților, care facilitează contactul elevilor cu firme de recrutare a personalului medical, în vederea integrării pe piața muncii; burse de studiu, familiale și sociale; program gratuit de meditații pentru elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat.

În confirmarea celor prezentate, Camelia Grădeanu a împărtășit câteva impresii din experiența prilejuită prin participarea la schimbul european de nursing din Belgia. Gema Vlad a vorbit despre bursa de studiu de care a beneficiat prin participarea la stagiul clinic într-o clinică stomatologică parteneră a școlii. Elevele de anul I: Ștefania Ioniță, Elena Șerban și Marina Nerșidan au evidențiat calitatea procesului de învățământ la care au acces, întrucât au reușit să îmbine informațiile teoretice dobândite la orele de curs, cu cele practice prilejuite de stagiul clinic desfășurat într- o secție de Neurochirurgie.

Interacțiunea elevelor noastre cu elevii din liceu a adus satisfacții ambelor categorii de vârstă, întrucât oferirea și primirea unor informații utile în viață confirmă nevoia fiecăruia de a se simți important în orice context social.

 

prof. Adriana Păunescu

           

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 131

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes