Dacă eşti un elev cu rezultate bune la învăţătură ai şansa să beneficiezi de o reducere considerabilă a taxei de scolarizare pentru anul 2014-2015.
 

Înscrie-te acum în Programul TOP 200!
 

PRIMII 200 DE ELEVI ai Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din anii I si II în acest an școlar, de la toate cele 3 calificări, care plătesc în luna aprilie a.c.  taxa de şcolarizare integral pentru anul şcolar 2014-2015 şi depun chitanţa BCR în original împreună cu cererea de înscriere în anul şcolar următor la Serviciul Taxe Şcolare (responsabil – dna Simona Dragne) din cadrul secretariatului şcolii (sediul din str. Viitorului 163, Biblioteca), VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE 400 LEI.

 

Programul se va lansa în data de 2 Aprilie!

– Elevii care doresc să intre în acest program vor achita la o filială/sucursală BCR suma de 2100 lei, reprezentând Taxa de şcolarizare pentru anul şcolar 2014-2015.

– În termen de 24 de ore elevii vor completa o cerere tip de înscriere în Program
şi o vor depune   la serviciul de Taxe Şcolare, împreună cu dovada  achitării sumei de 2100 lei, (sau trimiterea pe email a chitanţei, la adresa: simona.dragne@scoalacdavila.ro).

– Cererile vor primi un număr de ordine, pâna la completarea celor 200 de locuri.

– Data limită de depunere a cererilor este 30 aprilie 2014, ora 14.00.

– Responsabilul cu taxele şcolare va comunica zilnic în intervalul orar 8.00 – 10.00 numărul de locuri rămase. Vor fi publicate la avizierul şcolii şi pe site.

– În termen de 15 zile de la încheierea anului şcolar curent, elevii care au fost cuprinşi în programul TOP 200 se obligă să semneze anexa contractului de şcolarizare pentru anul viitor şcolar, în caz de promovabilitate. În cazul în care elevul nu promovează în anul următor şcolar, taxa plătită în avans se returnează.

– În cazul nerespectării acestei proceduri, se va pierde locul de înscriere în Programul Top 200, elevul fiind obligat să plătească până la începerea anului viitor şcolar taxa de şcolarizare, conform contractului de şcolarizare.


Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 106

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes