Echipa Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, formată din prof. Daniela Vlădescu și elevii Gheorghe Elena Denisa, Ghinea Mihai, Negrei Andreea, Jilavu Andreea, Bădoiu Andreea, Moukouri Winnie, Tudorică Gabriela ( clasa I B – AMG ) și Buzea Claudiu ( clasa I A – AMG ) i-a însoțit pe studenții din Spania, Norvegia și Elveția la HOSPICE Casa Speranței.

Aici au aflat informații despre cum sunt îngrijiți cu profesionalism și dăruire copiii și adulții care trec prin suferințele cauzate de o boală incurabilă. Hospice Casa Speranței oferă servicii atât pentru ei, cât și pentru familiile lor.

„HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.” (www.hospice.ro)

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 145

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes