În cadrul schimbului European Nursing Module, studenții din Spania, Elveția și Norvegia au beneficiat, în ultimele două săptămâni, de vizite si ore de practică în spitalele publice. Joi, 16 martie, au avut ocazia să ia contact și cu sistemul privat de sănătate.

Studenții străini, împreună cu echipa formată din prof. Raluca Brad și elevii Mihaela Tihan, Elena Bușilă și Eduard Despinoiu, au vizitat Life Memorial Hospital – MedLife.

Mulțumim doamnei Anca Petcu, director de îngrijiri Medlife, domnului Bogdan Milescu și tuturor cadrelor medicale pentru informațiile oferite și amabilitatea cu care ne-au primit și ne-au oferit toate informațiile.

Turul spitalului a inclus secția de Neonatologie, dotată cu toate echipamentele necesare îngrijirii nou-născuților la un nivel înalt, Centrul de Imagistică (radiologie, tomografie, mamografie și ecografie), secția de Chirurgie, Laboratorul de analize, Centrul de Recuperare medicală (unde există și o piscină echipată pentru gimnastica acvatică pediatrică).

Prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 161

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes