Prima zi de stagiu clinic a studenților din Spania, Norvegia și Elveția, veniți în cadrul schimbului European Nursing Module, s-a desfășurat în  Clinica Universitară de Geriatrie, Gerontologie și Psihogeriatrie a Spitalului Universitar de Urgență „Elias”.

Au fost însoțiți de un grup de elevi  ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, calificarea asistent medical generalist și calificarea balneofiziokinetoterapie, coordonați  de prof. nursing Cristina Costache.

Au fost vizitate atât cabinetele medicilor și asistenților, cât și  rezervele pacienților, sala de kinetoterapie și sala de terapie ocupațională, explicându-se în detaliu specificul acestei clinici, specializată în menținerea, refacerea și dezvoltarea abilităților fizice și mentale individuale, în vederea depășirii situației de nevoie medico-socială a vârstnicului.

 Mulțumim doamnei Conf. Univ. Dr. Luiza Spiru,  doamnei Asistent șef Ioana Acsinte  și tuturor cadrelor medicale pentru călduroasa primire  și pentru informațiile oferite.

prof. Cristina Costache

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 83

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes