Eleva noastră, Doina Cristina Ioniță (clasa II N – AMG) participă la cel de-al treilea schimb de experiență European Nursing Module, din acest an școlar, desfășurat la Berna, Elveția.

 

Iată impresiile ei după primele zile petrecute în cadrul acestui schimb de experiență:

„Am ajuns cu bine la Berner Bildungszentrum Pflege din Berna, Elveția. Este o universitate modernă, bine dotată și cu o organizare exemplară, ca un ceas elvețian, așa cum le place gazdelor noastre să  spună. Prima zi a fost rezervată cunoașterii procesului de  învățământ din această instituție. Au urmat apoi recomandările și îndrumările referitoare la perioada de practică. De asemenea, ni s-a explicat care va fi rolul nostru, al meu și al colegelor din alte țări, la evenimentul Zilele Internaționale, organizat de Colegiul de Învățământ Superior în Nursing. A doua zi, am început stagiul clinic la Alterszentrum Alenia în Gumligen, un centru de comunități locale pentru îngrijirea persoanelor vârstnice. Am fost întâmpinată cu căldură în tot acest itinerar, permanent fiind cineva disponibil să-mi împărtășească din experiența proprie și nu numai.”

 

 Școală Postliceală Sanitară Carol Davila este membră a Modulului  European de Nursing (ENM) din anul 1999 și una dintre cele mai active instituții de învățământ ce oferă posibilitatea elevilor săi să efectueze un schimb de experiență, timp de două săptămani, în cele mai importante şcoli de nursing din Europa.

 

prof. Larisa Costin (coordonator Proiecte și Programe Internaționale, responsabil ENM)

prof. Raluca Brad      

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 89

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes