La mulți ani de Ziua Internațională a Asistenților Medicali vă urează și echipa noastră numeroasă din Riga (Letonia)!

Vineri, 12 mai, într-o zi dedicată asistenților din întreaga lume, elevele școlii noastre au plantat o magnolie în curtea Spitalului de Traumatologie și Ortopedie din Riga.

„Am avut onoarea să participăm la evenimentul consacrat acestei zile deosebite în incinta Spitalului de Traumatologie și Ortopedie din Riga. Este al V-lea an când asistenții medicali ai acestui spital păstrează tradiția de a sădi copaci în curtea spitalului. Anul acesta, elevele Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” – Andreea Oseacă, Gabriela Ilie și Alexandra Roșianu – au sădit o magnolie, care va avea o semnificație specială.

Întreaga echipă de conducere a spitalului și-a exprimat aprecierea și respectul pentru elevii noștri, menționând faptul că se bucură să îi aibă alături pe parcursul celor 2 săptămâni de mobilitate Erasmus.

Noi, profesorii mentori, Natalia Chitic și Daniela Vlădescu, am venit cu mesajul de felicitare la adresa Asistenților Medicali ai acestui spital și de mulțumire pentru ospitalitatea cu care am fost primiți.

La Mulți Ani, dragi Asistenți Medicali! Respect și apreciere pentru munca voastră!” – ne-a transmis prof. Natalia Chitic.

 

Prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 103

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes