Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a dezvoltat în ultimii ani numeroase parteneriate cu rețelele private de sănătate. În cadrul schimbului European Nursing Module, studenții din Spania și Belgiaau beneficiat în ultimele două săptămâni de vizite si ore de practică în spitalele publice. Miercuri, 19 octombrie, au avut ocazia să ia contact și cu sistemul privat de sănătate,prin vizita efectuată la Hyperclinica MedLife Grivița, unde au fost însoțiți de prof. nursing Raluca Brad și eleva Bianca Deaconescu din anul II D, calificarea asistent medical generalist.

Mulțumim doamnei Anca Petcu, director de îngrijiri Medlife, domnului Bogdan Milescu și tuturor cadrelor medicale pentru informațiile oferite.

Turul spitalului a inclus secția de Neonatologie, dotată cu toate echipamentele necesare îngrijirii nou-născuților la un nivel înalt,Centrul de Imagistică (radiologie, tomografie, mamografie și ecografie), Laboratorul de analize, Centrul de Recuperare medicală (unde există și o piscină echipată pentru gimnastica acvatică pediatrică).

Prof. de Nursing Raluca Brad 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 199

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes